Haberler

Beşiktaş, Deplasmanda Atiker Konyaspor'la 1-1 Berabere Kaldı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligde Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Atiker Konyaspor'la 1-1 berabere kaldı.

Kartal 1 aylık yoğun maç trafiğine kayıpla başladı. Süper Lig'de 22. haftanın açılış maçında Atiker Konyaspor'la 1-1 berabere kalan siyah beyazlılar hem zirve yarışında yara aldı hem de Fenerbahçe derbisi öncesi iki yıldızını kart cezası nedeniyle kaybetti.

ATIBA'YA ÇARPAN TOP AĞLARLA BULUŞTU

İlk yarıda rakibine nefes aldırmayan Beşiktaş son haftaların formda ismi Talisca ile girdiği pozisyonlarla golün sinyalini verdi. 27. dakikada Babel'in ceza sahası dışından çektiği şutta top, Atiba'ya çarpıp ağlarla buluştu. Golden sonra Vagner Love ile mutlak bir golü kaçıran Kartal, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Bu arada ilk yarının sonlarında Konyaspor'un Jahovic ile bulduğu gol hakem Alper Ulusoy tarafından faul gerekçesiyle geçerli sayılmazken, Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Pepe 39. dakikada gördüğü sarı kartla Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düştü.

82'DE MAÇIN KIRILMA ANI YAŞANDI

İkinci yarıda ise maçta roller değişti. Fofana'nın oyuna girmesiyle hareketlenen ev sahibi takım Beşiktaş kalesine etkili gelmeye başladı. 60. dakikada Konyaspor'un flaş transferlerinden Adis Jahovic sahne çıktı ve bu sezon 15. golünü Beşiktaş ağlarına yolladı. Golün şokunu atlatmaya çalışan Beşiktaş, Talisca ve Lens ile girdiği net fırsatları değerlendiremedi. 82. dakikada ise adeta maçın kırılma anı yaşandı. Konyaspor üst üste 2 net pozisyon yakaladı. Önce Jahovic karşı karşıya kaldığı pozisyonda Fabri'yi geçemedi, ardından Hadziahmetovic'in vuruşunu Pepe çizgiden çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

PEPE DE TALISCA DA DERBİDE YOK

Öte yandan ikinci yarıda Pepe'nin ardından sarı kart gören Talisca da cezası sebebiyle Fenerbahçe derbinde forma giyemeyecek.

Bu skorun ardından Beşiktaş 41, Atiker Konyaspor 21 puanda haftayı tamamladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Konyaspor Beşiktaş Kartal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

Oscarr:

8taşa bide b.munih ve fener yener ıyice çöker

7
2
yanıtYanıtla
Oscarr:

Aglamayın bosuna bu başlangıç

5
0
yanıtYanıtla
zim zim ali:

yuh be hakem iki tane golu vermedi konyanin

3
1
yanıtYanıtla
AZNİF KALINTAKAR:

KARAKARTAL AKBABA OLDU.

3
1
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Münich dagitacak bizde son darbeyi vuracagiz tinercilere oleeeeeeeeey

3
1
yanıtYanıtla
HACI:

SENİN VERECEĞİN TAKTİK SENİN OLSUN ŞENOL HOCA , ADAMLARI SITTIM BİLLAH STRESE SOKTUN , BİR SÜRÜ YILDIZ ALINDI AMA SENİN SAYENDE HİÇ BİRİSİ KENDİNİ GÖSTEREMEDİ, BEŞİKTAŞIN SENDEN BAŞKA RAKİBİ YOK ASLINDA , SENEYE BU TAKIMIN BAŞINDA LÜTFEN DURMA BİR ZAHMET , MÜNİH MAÇIYMIŞ GÖRECEZ BAKALIM NE YAPACAKSIN

1
1
yanıtYanıtla
Sergei:

Besiktas en iyisi munihe gitmesin boylece 3-0 hukmen maglup olur yoksa sonuc cok farkli olur

2
0
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Tinerciler simdi cekin icinize en büyük Feneeeeeeeeeeeer

1
1
yanıtYanıtla
Reis:

Beşiktaş ilerideki yeteneksizliğinin cezasını çekti. Kaç tane net pozisyonu harcadı onları atsa 4 5 olacak maçtı. Hakem ise tam bir rezaletti. Resmen Beşiktaşın üzerine oynadı. Taliscaya faul yapılıyor adam Taliscaya sarı veriyor gözü önünde. Ali Turanı atması lazımdı. Filipoviçi net atması lazımdı. Belli ki bir yerlerden talimat almış. Beşiktaş çok kaliteli bir takım haline geldi. Ama artık hakem, lobisini, Aziz lobisini, Terim lobisini de yenebilecek güce gelmeli.

0
1
yanıtYanıtla
Reis-i Müdafaa:

Haddini bil de konuş! Adam Pepeye elini dayayıp topa vuruyor bu mu gol? Taliscanın pozisyonu Ali Turan net atılmalı Konya 10 kişi. Taliscayı çeken Filipoviç net atılmalı Konya 9 kişi. Bu ikisi çok net hatalar ve hakemin gözü önünde ve bariz pozisyonlar. Pepe golü kafayla kesiyor top eline çarpıyor. Kasti bir şey yok ikinci sarıdan atılmalı penaltı olmalı. Ama topun Pepenin eline çarpıp yön değiştirdiği ağır çekimde bile zor görünüyor Konyalılar dahi pozisyonu kesemiyor, itiraz bile etmiyor.

yanıt1
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title