Haberler

Beşiktaş Colin Kazım İçin Devrede

Beşiktaş Transfer Komitesi, Tigana'nın İsteği Doğrultusunda İngiltere Premier Ligi Takımlarından Sheffield United'da Forma Giyen Colin Kazım Richards'ın Ailesi ile Görüşerek Transfer Teklifinde Bulundu.

Beşiktaş transfer komitesi, Tigana’nın isteği doğrultusunda İngiltere Premier Ligi takımlarından Sheffield United’da forma giyen Colin Kazım Richards’ın ailesi ile görüşerek transfer teklifinde bulundu.

Siyah Beyazlı kulüp adına İngiltere’ye giden yetkililer, Kazım Richards’ın Türkiye’de sadece Beşiktaş’ta mutlu olacağını ve maddi konuların istedikleri şekilde çözülebileceğini ifade ettiler. Colin Kazım’ın Antigua kökenli babası Rodney Richards, bu teklif üzerine oğlunun daha önce de Türkiye’den teklif aldığını, ancak futbol hayatını İngiltere’de devam ettirmesini düşündüğünü söyledi. Ama baba Richards, İngiltere’ye kadar giden siyah beyazlı heyete bu fikrinin değiştiğini şu cümlelerle aktardı: “Ben Colin’in her zaman İngiltere’de futbol oynamasını istedim. Ancak 24 Mart’ta Ümit Milli Takım formasıyla çıktığı İsviçre maçında attığı gol sonrası kendisine yapılan tezahüratlar ve alkışlar beni çok etkiledi. Bu konuyu oğlumla da konuştum. O da kendisine gösterilen bu ilgiden benim kadar etkilendiğini söyledi. 10 yaşından bu yana İngitere’de futbol oynuyor. Ama Antalya’da attığı o gol sonrası yaşadığı atmosfer hayatında bir ilk oldu. Artık Türkiye’ye gitmesine sıcak bakıyorum. Şampiyonlar Ligi’nde veya UEFA Kupası’nda oynayacak bir takıma transfer olmasını isterim. Ben onay veriyorum. Son kararı kendisi ve menajeri verecek.“

Bu sözler üzerine siyahi oyuncuyu transfer etmek için temaslarını artıran siyah beyazlılar, Colin Kazım’ın menajeri ve Sheffield United Kulübü ile görüştü. İngiliz ekibi, bir sene daha sözleşmesi bulunan Richards hakkında kesin bir bonservis fiyatı belirtmezken, 19 Nisan Perşembe günü bu oyuncuya yeni bir anlaşma teklif etmeye hazırlandıkları öğrenildi.

Eğer Colin Kazım Richards, takımıyla yeni bir mukavele imzalarsa Beşiktaş’ın işi daha da zorlaşacak. Yaşanan tüm bu gelişmelerin yanı sıra Trabzonspor’un da bu futbolcu için temasa geçmeye hazırlandığı ve Sheffield United’ın belirleyeceği bonservis bedeline göre harekete geçecekleri öğrenildi.

1986 doğumlu ve 1.85 boyunda olan Colin Kazım Richards, bu sezon Sheffield United formasıyla çıktığı 18 maçta 1 gol attı ve 3 asist yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title