Haberler

Berkay ve Erdem Kınay Eelencede!

Güncelleme:

Kısa bir süre önce açılmasına rağmen İstanbulun en gözde gece kulüplerinden biri haline gelen eelence, 22 Ekim Çarşamba gecesi iki ünlü ismi birden ağırlayacak.


Bundan sonra özel projelerde aynı sahneyi paylaşacak Berkay ve Erdem Kınay, sahne şovlarının ilkini eelencede gerçekleştirecekler.

Eğlence hayatının nabzını Beyoğluda tutan eelence, 22 Ekim Çarşamba gecesi iki ünlü isim Berkay ve Erdem Kınay a ev sahipliği yapıyor.

Eğlence hayatının trendlerini belirleyen isimlerin başında gelen ünlü iletişimci Özgür Arasın hayata geçirdiği eelence, bugüne kadar İrem Derici, Demet Akalın, Merve Özbey,İskender Paydaş, Yonca Evcimik ve Sibel Tüzün gibi isimleri sahnesinde ağırladı. eelence 22 Ekim Çarşamba gecesi ise; Taburcu, Lolita, Ömrümün Yarı Kalanı, Ele İnat, İzmirli ve İnanrım gibi bir çok şarkısıyla milyonların kalbini fetheden Berkay ve Türkiyenin en iyi prodüktör, aranjör ve djlerinden Erdem Kınay performansıyla hafızalardan silinmeyecek bir geceye imza atacak.
Bundan böyle özel projelerde aynı sahneyi paylaşacak olan Berkay ve Erdem Kınay beraber yapacakları sahne şovunun ilkini eelence de gerçekleştiriyor olacaklar.

Özlenen eğlence hayatının günümüze yorumlanmış en iyi örneklerinden eelence, kaliteli Türkçe müzik ve dans dolu bir gece geçirmek isteyen herkesi bekliyor

Kaynak: Bültenler / Güncel

Demet Akalın Merve Özbey Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title