Haberler

BBP İZMİR İL BAŞKANI CANLI AYYINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

BBP İzmir İl başkanı Sayın Ahmet BEREKET, SKY TV de canlı olarak yayınlanan programa katılarak, Türkiye gündemi ve İzmir gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

BBP İzmir İl başkanı Sayın Ahmet BEREKET, SKY TV de canlı olarak yayınlanan programa katılarak, Türkiye gündemi ve İzmir gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Programda Türk Silahlı Kuvvetlerinin Kuzey Irakta yürüttüğü operasyonla ilgili olarak, zamanından önce çekildiği yönündeki soruya İl Başkanı BEREKET “ Türk Silahlı Kuvvetlerinin Irak\\\\\\\'ın kuzeyindeki operasyonu başarıyla icra ettiğini, çekilme ile ilgili yapılan eleştirilerin haksız olduğunu, çekilme kararının Türk Silahlı Kuvvetlerinin 3–5 dakika içerisinde almış olduğu bir karar olmadığını, zamanlamanın Genel Kurmay Başkanlığımızca belirlendiğini, askerin almış olduğu bu karara saygı duymak gerektiğini ve bu zor kış şartlarında gerçekleştirilen başarılı operasyondan ötürü Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile bir kez daha gurur duyduklarını söyledi. Türbanla ilgili yöneltilen soru ya da BEREKET “ Kılık kıyafetlerinden dolayı hiçbir gerekçe ile insanlar arasında ayrım yapılamayacağını, kılık kıyafetlerinden dolayı insanların farklı muameleye tabi tutulmamaları gerektiğini düşündüklerini ve bu amaçla da Sayın genel başkanımızın 10 madde ile ilgili olarak meclise “ Herkes dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefî inanç, din, mezhep, kılık kıyafet ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir. Kamusal alanlardan ve kamu hizmetlerinden yararlanmaları konusunda hiçbir gerekçe ile insanlar arasında ayrım yapılamaz ve farklı muameleye tabi tutulamaz” tarzında bir düzenleme yapılması yönünde değişiklik önerisinde bulunduğunu, şuana çıkarılan yasa ile sorunu tam çözüme kavuşmadığını düşündüklerini söyledi. Yaklaşan yerel seçimler ve parti çalışmaları ile ilgili yöneltilen soruya da il başkanı Ahmet BEREKET “ Yerel seçimlere idealı hazırlandıklarını, büyük şehir dâhil olmak üzere tüm ilçelerimizde adaylarının çıkacağını, özellikle il genel meclisi seçimlerinde partimizin İzmir’deki alacağı oyun Türkiye genelinde Partinin oy oranının belirlenmesinde etken olacağından mutlaka Büyük Birlik Partisi Amblemi ile yerel seçimlerde yer alınacağını, Büyük Birlik partisinin gücünü her kese göstermek istediklerini söyledi.

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title