Haberler

    Bayern'i Robben Kurtardı: 1-2

    Bavyera ekibi Mainz karşısında zorlandığı mücadelede son dakikada gelen golle güldü.

    Bundesliga'nın 17. haftasında lider BayernMünih, Mainz deplasmanında son dakikada gelen golle 2-1 kazanmasını bildi.Bayern'in gollerini 24'te Schweinsteiger, 90'da Arjen Robben kaydetti. Mainz'in tek golü ise 21. dakikada Soto'nun ayağından geldi.Maça hızlı başlayan Mainz henüz 4. dakikada golü buldu ama hakem ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.Hızlı başlayan mücadelede beklenilen gol ev sahibi Mainz'den geldi. 21. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Soto, Ballon d'Or'a aday gösterilen Neuer'i mağlup etmeyi başardı. Golün ardından toparlanan Münih, 24'te deneyimli orta saha Schweinsteiger'ın golüyle eşitliği sağladı. İki tarafın karşılıklı gollerinin ardından ilk devre 1-1'lik sonuçla sona erdi.İkinci yarı, ilk yarıya nazaran temposu daha düşük başladı. Topa daha çok sahip olan Bayern Münih'in ikinci yarıdaki en tehlikeli atağı 74. dakikada Robben'den geldi. Ceza yayı içinde topla buluşan Robben çok iyi vurdu ama top az farkla dışarı çıktı.Bayern Münih'in son dakikalarda yaptığı baskı, deplasman ekibinin galibiyet golünü bulmasını sağladı. Maçın son dakikalarında sol kanattan içeri giren Shaqiri, içeriye topu gönderdi ve yıldız isim Robben, yakın mesafeden topu filelere gönderdi.Robben'in ayağından gelen golle öne geçen Bayern Münih, Mainz karşısında geriye düşmesine rapmen sahadan üç puanla ayrılmayı başardı.

    //

    addCustomPlayer('vzwp6r8qwcl21jkn7vpkaqevr', '', '', 620, 569, 'perfvzwp6r8qwcl21jkn7vpkaqevr', 'eplayer16', {age:1417475729179});

    //

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Bayern Münih Arjen Robben Spor Haberler Son Dakika

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title