Haberler

Bayanlar Basketbolda Fenerbahçe, Çankaya Üniversitesi'ni Uzatmalarda Geçti

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nin 17. Haftasında Fenerbahçe, Deplasmanda Karşılaştığı Çankaya Üniversitesi'ni Normal Süresi 58-58 Biten Maçta Uzatma Dakikalarının Ardından 69-64 Mağlup Ederek, Namağlup Liderliğini Sürdürdü.

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nin 17. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Çankaya Üniversitesi'ni normal süresi 58-58 biten maçta uzatma dakikalarının ardından 69-64 mağlup ederek, namağlup liderliğini sürdürdü.

Büyük heyacana sahne olan maçın son normal süresinin son hücumunda Volyana ile bir basket bulan Fenerbahçe, maçı uzatmaya götürmeyi başardı. Bu sezon ligde hiç yenilmeyen Sarı-lacivertli basketbolcular, uzatma dakikalarında oyuna ağırlıklarını koyarak maçı kazanmasını bildi. Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, sezonun en kötü basketbolunu oynadıklarını belirterek, "Çankaya Üniversitesi bu kadrosuyla lige başlasa daha farklı bir yerde olurdu. Onlar, bu sezonun en iyi, biz ise sezonun en kötü oyununu oynadık. Tam 26 top kaybı yaptık. Böyle olunca da bu tip bir tablo ortaya çıktı. Ligde herkes birbirini yenebilecek güçte. Bugün de kazanarak 17'de 17 yaptık. Bugün yenilmedik, ama her an yenilebiliriz. Bugün bunu gördük ve bundan ders çıkaracağız. Mücadeleyi sonuna kadar bırakmayan oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu. Kalaycıoğlu, tribünlerde az sayıda Fenerbahçeli taraftar bulunmasına ise şaşırdıklarını ifade ederek, taraftarların takım üzerinde büyük bir etkisi olduğunu ve bundan sonraki maçlarda taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini sözlerine ekledi.

Sarı-lacivertli basketbolcular, Esmeral Tunçluer, Nevriye Yılmaz ve Birsel Vardarlı, Çankaya Üniversitesi karşısında iyi bir oyun oynayamasalar da, salondan galip gelerek namağlup ünvanlarını sürdürdükleri için mutlu olduklarını söyledi.

(EKO-KÇ-BA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title