Haberler

Batman Belediyesi, Mükelleflerini Emlak ve Çevre Temizlik Vergisini Ödemeleri Konusunda Uyardı

Batman Belediyesi, 2007 Yılına Ait Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi (Çtv) 1. Taksitini Ödeme Sürecine Girilmesi Nedeniyle, Mükelleflerini Uyardı.

Batman Belediyesi, 2007 yılına ait Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) 1. taksitini ödeme sürecine girilmesi nedeniyle, mükelleflerini uyardı.

Batman Belediyesi'nden, belediyenin önemli gelir kaynaklarından olan Emlak ve ÇTV vergileri için vatandaşlara duyarlılık çağrısında bulunuldu. 1 Mayıs'ta başlayıp 31 Mayıs 2008 tarihinde ödeme süresi sona erecek olan Emlak ve Çevre ve Temizlik Vergisi'nin ilk taksitini yatırmayacak mükelleflerin gecikme zammına maruz kalacaklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, "Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi mükelleflerinin mağdur olmamaları için ödemelerini zamanında yapmaları gerekmektedir. Bu vergiler belediyenin önemli gelir kaynaklarındandır. Kente daha fazla hizmetin sunulabilmesi için vatandaşlarımızın vergilerini ödemede duyarlı davranacaklarına inanıyoruz" dedi.

Vatandaşların ödemelerinde kredi kartı kolaylığı da sağlayan belediye yetkilileri, nakit sıkıntısı çeken vatandaşların ödemelerini kredi kartları ile yapabileceklerini duyurdu.

(MŞY-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title