Haberler

Basketbolda Maçın Ardından

Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ilk maçında sahasında İspanya'nın Real Madrid takımını 75-69 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, seriye iyi başladıklarını söyledi.

Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ilk maçında sahasında İspanya'nın Real Madrid takımını 75-69 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, seriye iyi başladıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Obradovic, play-off maçlarında en önemli şeyin sonuç olduğunu dile getirerek, "Şu anda seri 1-0 oldu. Bunu unutup perşembe günü oynayacağımız maça hazırlanmalıyız. İlk yarıda çok iyi oynadık ve nasıl oynamamız gerektiğini gördük. Biraz sakinleşip ve dinlenip yarından itibaren diğer maça hazırlanmalıyız." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli basketbolcu Kostas Sloukas ise çok zor bir maç olduğunu ve Vesely'nin olmayışının maçı daha da zorlaştırdığını belirtti. Sloukas, savunmayı, ribauntları ve oyun ritmini ellerinde tutarak seride öne geçtiklerini kaydetti.

Real Madrid cephesi

Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso, maça iyi başladıklarını, hücumun kontrollerinde olduğunu ama ikinci çeyrekte çok fazla top kaybı yaptıklarını dile getirdi.

Yaptıkları top kayıplarıyla oyun ritmini Fenerbahçe'ye verdiklerini anlatan Laso, "Fenerbahçe akıllı ve tecrübeli bir takım ama biz de buraya tatile gelmediğimizi gösterdik. Önümüzde uzun bir seri var ve Fenerbahçe'yi yenmemiz gerekiyor. Devre arasına 10 top kaybıyla girdik. Bu da 10 atışı kaybettik demek. Agresif ve akıllı olmamız gerekiyor. Fenerbahçe'yi yenmek için en iyi şekilde oynamak gerekiyor. Atmosfer çok iyiydi. En iyi takımların, en iyi taraftar grupları oluyor" diye konuştu.

Real Madrid oyuncularından Rudy Fernandez ise, baskılı atmosferde çok zor bir maç oynadıklarını ve ikinci yarıda yaptıkları savunmayı seri boyunca sürdürmeleri halinde şanslarının olacağına inandığını aktardı.

Fenerbahçe evinde kaybetmiyor

Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi'nde Ülker Sports Arena'daki yenilmezlik serisini 20 maça çıkardı.

Real Madrid karşısında alınan sonuçla evinde üst üste 20. galibiyetini elde eden sarı-lacivertliler, seyircisi önünde en son 16 Ocak 2015'te Olympiakos'a kaybetmişti.

Kaynak: AA / Spor

Zeljko Obradovic Real Madrid Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title