Haberler

Başkentte Su Kesintisi

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (Aski), Başkentte Meydana Gelmesi Muhtemel Su Kesintilerine Karşı Önlem Almaya Devam Ediyor.

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), başkentte meydana gelmesi muhtemel su kesintilerine karşı önlem almaya devam ediyor.

Alınan önlemler kapsamında Kurtboğazı Barajı'ndan Ankara'yı besleyen 2200 mm'lik ikinci bir hattın üzerinde bin milimetrelik kuyu hattı bağlantısı yapılması nedeniyle bazı semtlerde su kesintisi uygulanacak. ASKİ'den yapılan açıklamaya göre, 26-27-28 Ocak 2007 tarihlerinde bir gün süreyle su kesintisi yapılacak yerler şöyle:

"26 Ocak Cuma Günü saat 24.00 itibaren bir gün süreyle su alamayacak semtler ve mahalleri, Kardeşler Mahallesi, Etlik Mahallesi üst kotları, 19 Mayıs Mahallesi alt kotları, Çiçekli Mahallesi, Tepebaşı Mahallesi alt kotları, Yakacık Mahallesi, Şenlik Mahallesi, Adnan Menderes Mahallesi, Yeşilevler, Güzelyaka, Yenimalle üst kotları, Güventepe ve Kayalar Mahallesi üst kotları, Aktepe Pınarbaşı Mahallesi, Ayvalı, Uyanış, Serhat Mahallesi, Bağlarbaşı Mahallesi, Şehit Kubilay Mahallesi, Bademlik, Esertepe, 23 Nisan Mahallesi, Şenvuya Mahallesi, Ovacık, Yayla Mahallesi, Kuşcağız, Atapark, Ufuktepe, Osmangazi Mahallesi, Kanuni Mahallesi, Sancaktepe Mahallesi ve Bağlum."

27 Ocak Cumartesi günü saat 24.00'den sonra Bahçelievler, Emek, Şenyuva, Kurtuluş, Türközü, Bakanlıklar, Yücetepe, Anıttepe, Kızılay, Maltepe, Seyranbağları, Meşrutiyet, Remzi Oğuz alt kotları, Turgut Reis, Eti, Namık Kemal, Cumhuriyet, Kocatepe, Kültür, Ön Cebeci, Tınaztepe, Esatoğlu, Devlet, Balgat, Söğütözü, Nasuh Akar, İmrahor ve Topraklık'a su verilemeyecek.

28 Ocak Pazar günü saat 24.00'den sonra bir gün süreyle su verilemeyecek olan yerlerse, "Çayyolu Toplu konut alanı, Çayyolu Köyü Koru Sitesi ve çevresi, Konutkent 1-2 siteleri, Ümitköy ve civarı, Beysukent, Mutluköy Mahallesi, Yenikent Serpmeevler, Beytepe, Jandarma Okullar Komutanlığı, Bilkent Gölbaşı İlçesi, İncek ve civarı, TED Koleji" olarak açıklandı.

(EDA-RO-RO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar
title