Haberler

Başkan Yüce: "Doğanın ve kültürel zenginliğin adresi Sakarya'dır"

Güncelleme:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Venezuela Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Lissett Margarita Hernndez Mrquez'i makamında ağırladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Venezuela Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Lissett Margarita Hernndez Mrquez'i makamında ağırladı.

Nazik ziyaretinden dolayı Başkonsolos Mrquez'e teşekkür eden Sakarya Büyükşehir Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya'nın kültürel zenginliği ve doğal güzelliklerine ilişkin bilgiler paylaştı. 19. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları'nda Venezuellalı Dannybal Reyes Umbria'nın konuk edilmesinden mutluluk duyduğunu belirten Başkonsolos Mrquez, Türkiye ile Venezuela arasında iş birliğinin kuvvetlenmesi için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Venezuela Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Lissett Margarita Hernndez Mrquez'le Sakarya'ya ilişkin bilgiler paylaşan Başkan Ekrem Yüce, "Sakarya; doğanın tüm güzelliklerini içerisinde barındıran, kültürel çeşitliliğin harman olduğu bir şehir. Denizi, nehri, gölü, zengin su kaynakları, ovaları, yaylaları ile Sakarya bir başka. Bu şehrin sokaklarında gezerken farklı etnik kökenden insana rastlayabilirsiniz. Çok şükür bu şehirde birliktelik var, kardeşlik var, samimiyet var, hoşgörü var. İnşallah da ilelebet devam edecek" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ekrem Yüce Venezuela İstanbul Sakarya Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title