Haberler

Başkan: Tiryaki Durmak Bilmiyor

Güncelleme:

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, mahalle toplantılarına tüm hızıyla devam ediyor.


Yoğun mesai maratonunda bile Altındağlı hemşerilerinin isteklerini göz önünde bulunduran Tiryaki, vatandaşlarla kurduğu samimi iletişimle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanıyor.

Başkan Tiryaki her gün yaklaşık 1000 Altındağlı vatandaşla bir araya geliyor, onların sorularını cevaplıyor. Eşi Saadet Tiryaki'yle birlikte önceki gün Güneşevler Mahallesi sakinleriyle buluşan Başkan Veysel Tiryaki, dün de Yıldıztepe, Doğantepe ve Feridun Çelik Mahallelerinde oturan vatandaşlarla sohbet etti. Altındağlılar ise Başkan Veysel Tiryaki'yle olan gönül bağlarının her geçen gün daha da güçlendiğini vurguladı.

Veysel Tiryaki Altındağ'ın her yerinde

Güneşevler Mahalle sakinlerinin isteklerine bir bir cevap veren Başkan Tiryaki: "Mevlam, Altındağlı hemşehrilerimle olan gönül bağımızı hiç koparmasın." dedi. Tiryaki, 50-60 yıldır yapılan yanlışların son bulması için çalıştıklarını belirterek atılan her adımda Altındağ'ı daha da ileri götürmeyi amaçladıklarını söyledi. Yıl içerisinde ilçede 15 bine yakın inşaat yapıldığına dikkat çeken Başkan Tiryaki, Altındağ Belediyesi olarak yılda yaklaşık 1000 tapu verildiğini de sözlerine ekledi.

Yıldıztepe Kadın Eğitim Kültür Merkezi'nde konuşmasını sürdüren Tiryaki, sosyal donatı alanlarının Altındağ'da her zaman yer alacağını kaydetti. Attığı her adımda Altındağ'ı cazibe merkezi haline getiren Başkan Tiryaki, çocuklara verdiği önemi de bir kez daha gözler önüne serdi. Tiryaki: "Çocuğun karnını doyurmakla, üzerine birkaç parça giysi almakla, cebine 3-5 kuruş para koymakla çocuk yetişmez. Altındağ Belediyesi olarak yeni nesillerin zihnini açma amacı taşıyoruz." diye konuştu.

Altındağ'da hizmetin 'TİRYAKİ" si

Cemil Meriç Kültür Merkezi'nde Doğantepe ve Feridun Çelik Mahallesi sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Tiryaki, bu bölgelerde kentsel dönüşüm adına önemli işlere imza attıklarını dile getirdi. Tiryaki, şehir planlarının yapılmadığı takdirde çarpık yapılaşmanın süreceğine işaret ederek "Göreve geldiğimizde Altındağ'ın yüzde 70'inde imar yoktu. İmar planlaması yapılmadan ne hastane yapabilirsiniz, ne okul, ne de sosyal donatı alanları…" ifadelerine yer verdi. Kentsel dönüşümün artık vatandaş tarafından istendiğini kaydeden Başkan Tiryaki, 30 binden fazla gecekondu yıktıklarının altını çizdi. Tiryaki, ileriye dönük modern projelerin devam edeceği müjdesini de Altındağlılarla paylaştı.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Altındağ Belediyesi Veysel Tiryaki Yıldıztepe Doğantepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title