Haberler

Başkan Subaşıoğlu: "Hizmetlerin Topluma Aktarılmasında Gazetecilerin Büyük Emeği Var"

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu, '10 Ocak Dünya Çalışkan Gazeteciler Günü' dolayısı ile kentte görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu, '10 Ocak Dünya Çalışkan Gazeteciler Günü' dolayısı ile kentte görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu'nun da gerçekleştirilen etkinliğe Başkan Subaşıoğlu'nun yanı sıra Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı başta olmak üzere kentte görev yapan çok sayıda gazeteci katıldı. Gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Başkan Subaşıoğlu, Türkiye genelinde sosyal alandan, çevreye varana kadar bir çok alanda en çok projeyi hayata geçiren belediyelerden birisi olduklarını söyledi. Projelerin hayata geçirildikten sonraki sürecinde önemine değinen Başkan Subaşıoğlu, gazetecilerin bu anlamda yapılan hizmetleri kamuoyuna aktarılması, tanıtılması noktasında büyük emeklerinin olduğunu kaydetti. Başkan Subaşıoğlu, "İnşallah gazeteci kardeşlerimiz, arkadaşlarımız önümüzdeki dönemlerde de yapacakları haberlerle belediyemizi hizmetlerin topluma aktaracak ve kamuoyunu aydınlatacaklar" diye konuştu.

Etkinlikte konuşan Başkan Boyacı ise medya sektörünün ekonomik sıkıntıları olduğunu kaydederek, iktidara medya sektörünün borçlarının yapılandırılması çağrısında bulundu. Boyacı, "Son günlerde spor kulüplerinin borçları yapılandırılıyor. Dün kredi kartı borçlarının yapılandırılacağı açıklandı. Bizlerde medya kuruluşlarının borçlarının yapılandırılmasını istiyoruz" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gazeteciler Günü Denizli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title