Haberler

Başkan Köktaş, Kurucu İlçe Başkanları ile Biraraya Geldi

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat köktaş, partisinin kurucu ilçe başkanları ile biraraya geldi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat köktaş, partisinin kurucu ilçe başkanları ile biraraya geldi.

Çarşamba İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ve Salıpazarı Kurucu İlçe Başkanı İsmail Yaman'ın organize ettiği yemekli sohbet toplantısında AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, kurucu ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

Gülhan Restoran'da düzenlenen yemeğe AK Parti İl yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Kurucu İlçe Başkanlarından Asarcık ilçesinden Mustafa Gonca, Havza ilçesinden Sebahattin Özdemir, Alaçam ilçesinden Sebahattin Tural, Vezirköprü ilçesinden Necmi Sarıkaya, Tekkeköy ilçesinden Sabri Yetkin, Ladik ilçesinden Celal Tuzlu, Terme ilçesinden Eşref Çebi, 19 Mayıs ilçesinden Hamza Aydın, Bafra ilçesinden Haluk Bülbül, Yakakent ilçesinden Ömer Tek, Ayvacık ilçesinden Ekrem Kalaycı, Salıpazarı ilçesinden İsmail Yaman, Çarşamba ilçesinden Ahmet Yılmaz ile Kavak ilçesinden Salih Çelik'in katıldığı yemekli toplantı sohbet ortamında geçti.

Kurucu ilçe başkanlarımızla bir araya gelmenin mutluğu ve sevincini yaşadığını dile getiren AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, yaptığı konuşmada, "14 Ağustos 2001 tarihi itibari ile ilimizde ve ilçelerimizde partiyi kurmak ve partiyi güçlendirmek için bir çok arkadaşlarımıza teklif edildi. O günkü şartlarda bir çok arkadaşımız bu görevi kabul etmediği gibi, bazı arkadaşlarımızda bu görevi üstlenerek kurucu başkan oldular. Partimizi bulundukları yerlerde yapılanmasını, büyümesini sağladılar.Kuruculuk, bir fidan dikmek gibi değerlendirirsek, fidan toprakla buluşuyor. Daha sonra fidan gelişiyor ve gövde dallar ile birlikte büyüyor, çevresine hakimiyet kuruyor. Bunun içindir ki, Kuruculuk, ilk adımı atmak bizim için çok önemli ve çok anlamlıdır. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar, gerek ana kademe, gerek yan kuruluşlarımızda görev almış arkadaşlarımız bizim için önem arz ediyor. Bu önemli göreve değer ve emek vermiş aktif siyasette olmayan tüm arkadaşlarımızı bir araya toplamak onlara parti ilişkilerini koparmamak parti çalışmalarını devam ettirmek adına bizim için çok anlamlı ve önemlidir" dedi.

Başkan Köktaş, "Bizim kaybedecek ne zamanımız, nede kaybedecek kimsemiz var. Önümüzde önemli süreçler var, bu süreçleri sizlerle birlikte yöneterek, AK Parti'yi kazançlı çıkaracağız" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fuat Köktaş Ak Parti Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title