Haberler

Başkan Gökhan Yüksel: "Sporda tesisleşmeyi ve yeni stad projesini hayata geçirmeliyiz"

Güncelleme:

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ilçedeki spor camiasıyla bir araya geldi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ilçedeki spor camiasıyla bir araya geldi. Kartal'daki spor sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Başkan Gökhan Yüksel, " Kartal'da spor camiası için yapabileceğimiz en iyi çalışma, yeni bir stadı Kartal'a kazandırmak ve sporda tesisleşmeyi sağlamaktır" dedi.

Kartal Belediyesi Ekolojik Çadır Alanı'nda gerçekleşen toplantıya, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, çok sayıda eski ve yeni spor kulübü yöneticileri, Kartalspor eski futbolcuları ve ilçenin spor camiasından öne çıkan isimler katıldı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, toplantı boyunca spor kulübü yöneticileri ve üyelerinin, spor camiası üyelerinin ilçenin spor sorunları ve çözümleriyle ilgili düşüncelerini dinledi.

"Futbolu üretenler sizler olacaksınız"

Toplantıda katılımcıların düşünce ve önerilerini dinleyen Başkan Gökhan Yüksel yaptığı konuşmada; Kartal'da sporda tesisleşmenin sağlanması ve yeni stad projesinin hayata geçirilmesinin, spor için yapılacak en önemli çalışmalar olacağını kaydetti. Futbolun geliştirilmesi noktasında futbola gönül vermiş yöneticilere ciddi sorumluluklar düştüğünü kaydeden Başkan Gökhan Yüksel, şunları söyledi: "Kartal'da spor camiasına yapabileceğimiz en iyi şey, sporda tesisleşmeyi sağlamaktır. Tesisleşmeyi mutlaka bir adım öne taşımalıyız. Yeni bir stadı Kartal'a kazandırmak, Kartal'da spor için yapabileceğimiz en önemli çalışmalardan biri olacaktır. İçerisinde birçok faaliyeti barındıran, yaşayan bir stadı Kartal'a kazandırmalıyız. Bizler, tesisleşmenin önünü açarak Kartal'daki yetenekli çocukları futbola kazandırma noktasında elimizden gelen gayreti sergileyeceğiz, futbolu üretenler de sizler olacaksınız. Futbolu, futbola gönül vermiş yönetici arkadaşlar üretecek. Bizler de tesisleşmenin önünü açarak, Kartallı çocukların spora kazandırılması için elimizden gelen gayreti sergileyeceğiz." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kartal Belediyesi Gökhan Yüksel Ülgür Gökhan Kartal Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title