Haberler

Başkan Ergül, Vatandaşlarla Buluştu

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Ergül, bir düğün salonundaki toplantıda yaptığı konuşmada, 7 yıl içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Seçimlerin hemen ardından hizmet yarışının başladığını söyleyen Ergül, "Sinopluların desteklerini arkamıza alarak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bunun için herkese buradan teşekkür ediyorum. Yaptığımız çalışmalarla ilgili Türkiye çapında çok sayıda ödüller kazandık. Yılın belediye başkanı seçildim." dedi.

Önümüzdeki süreçte yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgi veren Ergül, 2009 yılında göreve geldiklerinde bütçelerinin 23.5 milyon lira olduğunu, 2019'da 49.5 milyonluk bütçeye sahip olacaklarını söyledi.

Ergül, "Bu rakamlar büyüyen gelişen belediyenin göstergesi. Bir kurum hariç, hiç kimseye borcumuz yok. Her personelimiz zamanında maaşını alıyor. Sinop Belediyesi belki de Türkiye'de ödemeler dengesi bakımından sayılı belediyelerden bir tanesidir diyebilirim." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Baki Ergül Türkiye Sinop Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title