Haberler

Başkan Demir : Türkiye'ye örnek olacağız

Güncelleme:

Bengü Köyü Geleneksel Bolluk Aşı (Afat Kurbanı) programına katılan Büyükşehir Belediye Mustafa Demir, vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı.

Bengü Köyü Geleneksel Bolluk Aşı (Afat Kurbanı) programına katılan Büyükşehir Belediye Mustafa Demir, vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı. Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ile birlikte katıldığı programda Bengü Mahallesi Muhtarı Mehmet Kaya ve mahalle sakinlerine hitap eden Başkan Mustafa Demir, "ilçeler içerisinde merkeze en uzak olan mahallelerimizden biri burası. İlçe Belediye Başkanımız Hamit Kılıç ile birlikte mahallemizin dertlerine büyük bir ölçüde ilaç olduk. Kalanına da ilaç olmaya devam edeceğiz. Sizleri seviyoruz" dedi.

Orman yangınları ve sel felaketlerine de değinen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir şunları söyledi:

"Allah hepimizin yardımcısı olsun. Son zamanlarda büyük bir afet dalgası yaşadık. Yangınlarla başladı ve ardından yanı başımızda Ayancık, Bartın, Kastamonu'da ciddi sel afetleri söz konusu oldu. Özellikle Ayancık'ta hayatı normale döndürme noktasında ciddi gayretlerimiz oldu. Sizin adınıza sizin imkanlarınızla oradaki kardeşlerimize yardımcı olduk. İlçe belediyelerimizle koordineli şekilde sularını verdik, yolları büyük ölçüde açtık. Bodrumlarda yaşanan su baskınlarına müdahale ettik. Bölgenin merkeziyiz. Bir yerde afet olduğunda bizim ekiplerimiz çok kuvvetli. Allah hepimizi afetlerden korusun. "

Samsun'un doğasıyla, çevresiyle Türkiye'nin en güzel şehri olduğunu belirten Başkan Mustafa Demir, "Şehirleşmesi ve altyapısıyla Türkiye'ye örnek olacağız. Vatandaşlarımız çamura basmadan mahallesine gidecek. Bafra'ya Büyükşehir Belediyesi olarak beton santrali kuruyoruz. Bir kısım yerleri beton yapacağız. 4 tane kuruyoruz bu beton santralinden. Bafra, Çarşamba, Kavak ve merkeze" diye konuştu.

SAHADA EN ETKİN BELEDİYEYİZ

Büyükşehir Belediyesi'nin kendi betonunu üreteceğini kaydeden Başkan Demir, "16 adet de mikser alacağız. Samsun merkezde de çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Tüm ilçelerimizde çalışıyoruz. 946 mahallemiz var. Hepsini yapıp bitiriyoruz. Bafra minibüsleri artık merkeze kadar girebilecek. Hususi arabasıyla gidenlerin çoğu da artık ihtiyaç duymayacak. Vatandaşa hizmette gönlü olanın kavgaya fırsatı olmaz. Sahada en etkin belediyeyiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Demir daha sonra vatandaşlarla birlikte afetlerden korunmak ve bereketli bir sene geçirmek için geleneksel olarak düzenlenen rahmet ve bolluk aşı duası yaptı.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Mustafa Demir Türkiye Samsun Bafra Toplum Politika Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title