Haberler

Başbakan Erdoğan'a Destek İçin Yola Çıkan Çelik, Ankara'ya Ulaştı

Osmaniye’den Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için yola çıkan Hüseyin Çelik, “Gelecekte Erdoğan'sız bir iktidar ve hükümet düşünülüyor.

Osmaniye'den Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek için yola çıkan Hüseyin Çelik, "Gelecekte Erdoğan'sız bir iktidar ve hükümet düşünülüyor. Onlar ne düşünürse düşünsün biz bırak iktidarı bırak hükümeti biz Türkiye'de Erdoğan'sız bir Türkiye düşünmemiz mümkün değil. Onlar ne düşünürse düşünsünler bu yürüyüş sadece İmam Hüseyin değil. Milyonlar Başbakanın arkasındadır" dedi.

Başbakan Erdoğan'a destek olmak amacıyla 2 Ocak tarihinde Osmaniye'den yola çıkan Hüseyin Çelik, 20 gün sonra Ankara'ya vardı. Yola çıkış sebebinin Türkiye üzerinde oynanan oyunların olduğunu belirten Çelik, "Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar, egemen güçler, emperyalistler Türkiye Cumhuriyeti üzerinde oynanan oyunların ve gelecekte Erdoğan'sız bir iktidar ve hükümet düşünülüyor. Onlar ne düşünürse düşünsün biz bırak iktidarı, bırak hükümeti biz Türkiye'de Erdoğan'sız bir Türkiye düşünmemiz mümkün değil. Onlar ne düşünürse düşünsünler bu yürüyüş sadece İmam Hüseyin değil. Milyonlar Başbakanın arkasındadır. Bundan dolayı hiç kimse zannetmesin ki oynadığınız oyunlar yerini bulmayacaktır. Bazılara Osmanlı'nın çöküşünü hep beraber göreceğiz dediler. Osmanlı'nın onlar çöküşünü mü görecekler yoksa onlar Osmanlı'nın tokatını mı yiyecekler bunları zaman gösterecek" ifadelerinde bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakmayacaklarını kaydeden Çelik, 'Ustam İzindeyiz Seni Yedirmeyiz' sloganıyla yola çıktığını söyleyerek şöyle devam etti:

"Şu bir gerçek ki dünyadaki egemen güçler ne yaparsa yapsın sonunda hem İslamiyet hem inananlar galip gelecektir. İnanan insanlar bu oyunu hep beraber bozacak ve biz Başbakan Erdoğan ile beraber yürümeye devam edeceğiz. Egemen güçler ülkemizi rahat bırakmayacaklar. Çünkü dünyanın gözü Türkiye'dedir. Biz bu vatanın sahipsiz olmadığını göstermek için ve Başbakan'ın sahipsiz olmadığını göstermek için yollara düştüm. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile görüştüklerini belirten Çelik, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmek istediğimi ilettim. Çünkü yoldan aldığım mektupları ve çocukların dizmiş olduğu halkalı yer fıstığını kendisine takdim edip daha sonra memlekete dönmek istediğimi söyledim. Tamam dediler. Elbetteki başbakan ile görüştüğümüz zaman güzel olacak final olacak." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hüseyin Çelik Osmaniye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title