Haberler

Barcelona-Real Madrid Arasında Oynanan El Clasico'ya Hakem Kararları Damga Vurdu

Güncelleme:

Barcelona ile Real Madrid arasında oynanan ve dünyanın en büyük mücadelesi olarak gösterilen El Clasico'ya hakem Alejandro Hernandez'in kararları damga vurdu.

İspanya La Liga'da şampiyonluğunu ilan eden Barcelona sahasında Real Madrid'i konuk etti. 2-2 biten karşılaşmaya maçın hakemi Alejandro Hernandez'in verdiği kararlar damga vurdu.

RONALDO OFSAYT MI?

Barcelona- Real Madrid maçının henüz 5. dakikasında hakem tartışmalı bir karara imza attı. Marcelo'nun ara pasına hareketlenen Ronaldo tam Barcelona kalecisi Ter Stegen ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda ofsayt bayrağı kalktı. İspanyol basınında çıkan haberlerde Ronaldo'nun ofsayt olmadığı yönünde haberler yayınlandı.

Barcelona-Real Madrid Arasındaki Dünya'nın En Büyük Derbisine Hakem Kararları Damga Vurdu

MESSI'NİN SERGIO RAMOS'A SERT GİRİŞİNİ SARI KARTLA GEÇİŞTİRDİ

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Messi sinirine yenik düştü. Topun Sergio Ramos ile buluştuğu sırada rakibine sert giren Messi pozisyon sonrasında sarı kart gördü.

Barcelona-Real Madrid Arasındaki Dünya'nın En Büyük Derbisine Hakem Kararları Damga Vurdu

BALE, KIRMIZI KART GÖRMEDİ!

El Clasico'nun ilk yarısının son dakikasında Bale'ın Umtiti'ye sert girişinde hakem kırmızı kartına başvurmadı.

Barcelona-Real Madrid Arasındaki Dünya'nın En Büyük Derbisine Hakem Kararları Damga Vurdu

MESSI'NİN GOLÜNDEN ÖNCEKİ FAULÜ ES GEÇTİ

Barcelona'nın Messi ile durumu 2-1'e getirdiği golden önce Luis Suarez'in rakibine faul yaparak topu kaptığı pozisyonda hakem düdüğüne başvurmadı. Suarez'in darbesi ile yerde kalan Varane maçın hakemine uzun süre itirazda bulundu.

Barcelona-Real Madrid Arasındaki Dünya'nın En Büyük Derbisine Hakem Kararları Damga Vurdu

MARCELO'NUN POZİSYONU PENALTI MI?

Karşılaşmanın 2-2 olduğu sırada hakem çok tartışılacak bir karara daha imza attı. Marcelo'nun Jordi Alba'nın müdahalesi ile yerde kaldığı pozisyonda hakem devam kararı verdi.

Barcelona-Real Madrid Arasındaki Dünya'nın En Büyük Derbisine Hakem Kararları Damga Vurdu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Real Madrid Barcelona Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

SIRTLAN:

EN BÜYÜK ANKARAGÜCÜ

5
14
yanıtYanıtla
ANKARA BEYİ:

ALEMİN KIRALI BİRTEK SENSİN ANKARA

yanıt1
yanıt5
ellisekiz:

Ankaragücü isimde bir takımmı varki zırto.

yanıt9
yanıt3
KUPA BEYİ:

HATIRLASANA HADİ ESKİ GÜNLERİTERLET DE FORMAYI GÜLDÜR YÜZLERİUYANSANA HADİ EY KUPA BEYİYAKALIM ARTIK ŞU MEŞALELERİ

yanıt1
yanıt1
kral:

AYNI BIZIM ÇÜNEYT ÇAKIRRT GIBI BIRIYDII

13
0
yanıtYanıtla
SİBERİAN:

Kral Aykut ve öğrencileri, hoca seni iki üç yıl daha takımın başında görmek isterim, o öldürücü, bunaltıcı sistemin oturdu 90 dakka tek pozisyon vererek maç alıyorsun helal, futbolcu yuhalayanlar futbolu bilmeyenler, sen boşver takma o akıl fukaralarını.

3
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title