Haberler

Bandırma'da Kaybolan Şahıstan Haber Alınamıyor

Balıkesir'in Bandırma İlçesinde Geçtiğimiz Hafta Kaybolan, Otomobili İse Susurluk'ta Terk Edilmiş Olarak Bulunan 2 Çocuk Babası İsmail Yavaş'dan Haber Alınamıyor.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde geçtiğimiz hafta kaybolan, otomobili ise Susurluk'ta terk edilmiş olarak bulunan 2 çocuk babası İsmail Yavaş'dan haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, Bandırma'da bir benzin istasyonunda pompacılık yapan evli ve 2 çocuk babası İsmail Yavaş (32), 15 Mart Perşembe günü bir eczaneden grip ilacı aldıktan sonra ortadan kayboldu. Bandırma'ya bağlı Doğruca köyünde ikamet eden Yavaş'ın otomobili aynı günün akşamı saat 17.00 sıralarında Susurluk'ta bir dinlenme tesisinde üzerinde kontak anahtarları, içerisinde cep telefonuyla birlikte kapıları açık vaziyette bulundu.

Bir haftadır tüm aramalara rağmen İsmail Yavaş'tan haber alamayan ağabeyi Nadir Yavaş, kardeşinin durumundan endişe ettiklerini belirterek "Kardeşim son olarak Bandırma'da bir eczaneden alışveriş yapmış. Bir daha kendisinden haber alamadık. Otomobili ve cep telefonları Susurluk'ta bulundu. Ailesiyle mutlu bir hayat sürüyordu ve bir problemi yoktu. Kardeşimin başına kötü bir şey gelmiş olmasından korkuyoruz. Kendisini gören yada haber alan vatandaşların emniyet güçlerine veya 0532 764 95 93 numaralı telefona bildirmelerini rica ediyorum" dedi.

(MEY-MŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title