Haberler

"Bana Verilen Görevi Yapıyorum"

Spor Toto Süper Lig’in 12. Haftasında Galatasaray’ın Sivasspor karşısında attığı iki golü kaydeden Burak Yılmaz ve Selçuk İnan karşılaşmada galip geldikleri için çok mutlu olduklarını söylediler.

Burak Yılmaz dalya dedi

Galatasaray'ın sahasında Sivasspor ile oynadığı karşılaşmada takımını 1-0 öne geçiren Burak Yılmaz 100'ler kulübüne girdi.

Maç sonrası yaptığı açıklamalarda, 100. golünü attığı için çok gururlu olduğunu söyleyen yıldız futbolcu, "100. golü atmam çok gurur verici bir olay. Büyük bir mutluluk yaşıyorum. Hakan Şükür'ün izinden gidiyorum. Onun yapabildiklerini yapabileceğimi sanmıyorum ancak onun yolundan gidiyorum."dedi.

Burak Yılmaz, Roberto Mancini'nin kendisini oynattığı mevki ile ilgili yorumlarda da bulundu. Golcü futbolcu, "Ben hocamın oynattığı her yerde oynamak zorundayım. Bana verilen görevi yapıyorum bunu takdir edecek olan biz değiliz, nerede verimli olacağıma hocamız karar veriyor. Dışarıdan insanların düşündüklerini ben de düşünüyorum ancak bunu dile getirmeye hakkım yok." ifadelerini kullandı.

Maç esnasında yaşadığı  sakatlıkla ilgili de değerlendirmede bulunan Yılmaz, "Maçta pozisyon sırasında bir ağrı hissettim ve ilk defa böyle bir sakatlık yaşadım.İki haftadır ağrılarım var. Bunu hem Milli Takım hem de Galatasaray doktorlarına söyledim ancak önemli bir sakatlık olduğunu düşünmüyorum. " şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın, Sivasspor karşısında attığı ikinci golü penaltıdan kaydeden Selçuk İnan, önemli karşılaşmayı kayıpsız geçtiklerini için mutlu olduklarını dile getirdi. Karşılaşmanın sonlarında 2. penaltıyı kazanan Sarı – Kırmızılılarda, Drogba'nın topun başına geçmesini de değerlendiren yıldız futbolcu, "Penaltıyı kimin atacağını biz de bilmiyoruz. Bugün ben kullanmak istediğim için kullandım. İkinci penaltıyı da Drogba kullanmak istedi, bende olur dedim. Biz Drogba'ya saygı duyuyoruz. Sneijder, Burak veya Umut, kim kullanmak isterse gelip kullanabilir. Bu aramızda çözdüğümüz bir olay. İlk penaltıda ben kullanmak istedim ve arkadaşlarım bana saygı duydu. İkincisinde de Drogba atmak istediğini söyledi. Ben de 'kullanabilirsin' dedim. Bu konuları aramızda çözüyoruz. Takımda birden fazla duran top kullanabilen futbolcu olmasını bir avantaj olarak görüyorum. Ben saha içerisinde hocamın verdiği görevi yapıyorum." dedi.

Selçuk İnan, sarı-kırmızılı taraftarların hafta içinde Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek, futbolculardan daha istekli oynamalarını istediklerini dile getirdi. Her takımda olabileceği gibi kendilerinin de düşüş yaşayabileceğini anlatan deneyimli oyuncu, "Yaklaşık 30 milyon taraftarımız var ve hepsini temsilen sahaya çıkıyoruz. İki sene önce transfer olduğumda Galatasaray kötü durumdaydı. İki senede iki şampiyonluk, iki TFF Süper Kupa, bir de Emirates Kupası'yla 5 kupa kaldırdık. Kötü durumda değiliz ama bir düşüşte olabiliriz. Bunu hem futbolcular hem de takımlar yaşayabilir. Ben ne olursa olsun Galatasaray taraftarlarından vefa bekliyorum. Benim bildiğim kadarıyla vefalılar ve hep öyleydiler. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da öyle olacaklar. Aramızda bir şey olmadı. " ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde bulundukları durumu da değerlendiren Selçuk İnan şu şekilde konuştu: "Şuanda iyi gitmediğimizi biliyoruz. Rakibimiz ile aramızda 9 puan fark var ancak bunu kapatabilecek güçteyiz. Sivas maçını kayıpsız geçtiğimiz için mutluyuz. Şampiyonlar Ligi çok farklı bir arena ve biz de orada olmak için çok istekliyiz. Biz takım olarak her zaman orada mücadele eden ve çeyrek final oynayan bir takım olmak istiyoruz."

Galatasaray'ın genç kalecisi Eray İşcan, son dönemde kötü sonuçlar aldıklarını ve bu nedenle Sivasspor maçına özel olarak hazırlandıklarını ifade ederek, "Ben iyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. Çok koştuk, mücadele ettik. 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz" dedi.

Kaleci antrenörü Claudio Taffarel ile iyi çalışmalar yaptıklarını ve kendisini maçlara iyi hazırladığını belirten Eray, takım savunmasıyla ilgili soruyu, "Takım arkadaşlarımı eleştirmek gibi olmasın ama savunmamız biraz kötü durumda şu zamanlarda. Böyle durumlarda kalecinin ön plana çıkması lazım. Biz de Muslera'yla elimizden geleni yapıyoruz" şeklinde yanıtladı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Burak Yılmaz Selçuk İnan Galatasaray Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title