Haberler

Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu Havran'da

Balıkesir'in Havran İlçesinde İncelemelerde Bulunan Vali Selahattin Hatipoğlu'ndan Taşağarası Köyü Sakinleri Telefon İstedi.

Balıkesir'in Havran ilçesinde incelemelerde bulunan Vali Selahattin Hatipoğlu'ndan Taşağarası köyü sakinleri telefon istedi.

Biz dizi inceleme ve açılış törenleri için Havran'a gelen Vali Selahattin Hatipoğlu, Havran Kaymakamı Fatih Genel'in başlattığı Taşağarası köyünde yürütülen ev onarımı projesi çalışmalarını yerinde inceledi. Genel, projenin Şefik Tezel tarafından önerildiğini ve köydeki tespit ettikleri dar gelirlilerin 22 adet evinin onarıldığını söyledi. Burada köy sakinlerinin sorunlarını dinleyen Vali Hatipoğlu'ndan köylüler telefon istedi. Köy sakinleri, "Köyümüzde cep telefonları çekmiyor. Normal hat ise sadece muhtarlık binasında var. Yakınlarımız ile 21. yüzyılda iletişim sıkıntısı yaşıyoruz.Köyümüzde okuma yazma oranı da çok düşük. Okuma yazma kurslarının açılmasını istiyoruz"dediler. Vali Hatipoğlu'da en kısa sürede çözümü konusunda talimat verdi.

Bu arada Vali Hatipoğlu'nun eşi Naciye Hatipoğlu ise köyde yaşayan kadınların sorunlarını dinleyip uzun süre sohbet edip çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Vali ve beraberindeki heyet buradan Büyükdere beldesine geçerek Büyükdere'li hayır sever iş adamı eski Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal'ın yaptırdığı Gülsüm ve Mehmet Uysal İlk Öğretim Okulu'nun açılışını yaptı.

Büyükdere Belediye Başkanı Hüseyin Asar'lıyı makamında ziyaret eden Vali Hatipoğlu burada belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ardından Vali Hatipoğlu, Küçükdere muhtarlık binası ve Küçükdere Hayvancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin açılışını yaptı.

Burada Küçükdere Köy Muhtarı Mustafa İzzet Efe, yeni muhtarlık binasının açılışı sırasında çok amaçlı binanın yapımında büyük destek veren kaymakamlığımıza, il genel meclis üyelerine Koza Altın İşletmelerine teşekkür ederken. "Emekli bir emniyet mensubu olarak son günlerde artan terör olaylarını şiddetle kınıyorum" şeklinde konuştu.

Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, kaymakam, il genel meclis üyeleri ile Koza Altın İşletmeleri Genel Müdür yardımcısı Hayri Öğüt'lere Büyükdere meydan düzenlemesi ve Küçükdere köy muhtarlık binasının inşaatı sırasında katkı sağladığı için teşekkür etti. Havran Sağlık Ocağı'nın kurdelasını eski Balıkesir AK Parti Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ile birlikte kesen Hatipoğlu ardından Çamdibi Köyü Köy-Des 2. kat asfalt yol ve onarımı çalışmalarını incelemesinden sonra Tepeoba, Kalabak, Tarlabaşı Fazlıca, İnönü ve Sarnıç köylerindeki okul, sağlık evi yol açılışların ardından ilçeden ayrıldı.

Vali Hatipoğlu'nun açılış ve incelemelerine Havran Kaymakamı Fatih Genel, İl Genel Meclisi Başkanı M. Emin Okur, Garnizon Komutanı Mehmet Tuncer, Havran Belediye Başkan Vekili Levent Gökalp, Cumhuriyet Başsavcısı Umut Tepe, Büyükdere, Belediye Başkanı Hüseyin Asarlı, Kadıköy Belde Başkanı Sezgin İnan, Emniyet Amiri Cemalettin Kalabey, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Önder, diğer daire amir, siyasi parti temsilcileri, il genel meclis üyeleri oda ve dernek başkanları ile vatandaşlar katıldı.

(BT-MŞ)

08.11.2007 18:55 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title