Haberler

Bal Kovanlarında Esrar Sevkıyatı

Çorum'da Polisin Düzenlediği Operasyonda Bal Kovanları İçinde 107 Kilo 575 Gram Esrar Maddesi Ele Geçirilirken, 4 Kişi Gözaltına Alındı.

Çorum'da polisin düzenlediği operasyonda bal kovanları içinde 107 kilo 575 gram esrar maddesi ele geçirilirken, 4 kişi gözaltına alındı.

Çorum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu Celal A.'nın Van'dan Ordu'ya esrar maddesi götürdüğü tespit edildi. Celal A. yönetimindeki 52 K 0266 plakalı kamyonu Çorum Çevre Yolu'nda durduran polis, narkotik köpeği Liz'in de yardımıyla bal kovanlarının içerisine saklanmış 107 kilo 575 gram esrar maddesini buldu. Kamyon sürücüsü Celal A. ile birlikte Sezgin A. ve Erkan Y. gözaltına alınırken, olaya karışan Bahri Ç. isimli kişi ise Ordu'da

yakalanarak Çorum'a getirildi.

Çorum Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan 4 kişi, "uyuşturucu ticareti yapmak, bu amaçla uyuşturucu bulundurmak ve nakletmek" suçundan adliyeye sevk edildi.

(CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title