Haberler

Bakan Tüzmen İzmir'de

Ege Bölgesinde İthalatın İhracatı Karşılama Oranında Yüzde 120 Başarı Sağladığını Bildiren Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, "Gönül İster Ki Bütün Türkiye Ege Bölgesi Gibi Olsun" Dedi.

Ege bölgesinde ithalatın ihracatı karşılama oranında yüzde 120 başarı sağladığını bildiren Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, "Gönül ister ki bütün Türkiye Ege bölgesi gibi olsun" dedi.

Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen ve İzmir Valisi Oğuz Kağan Köksal'ın katılımıyla gerçekleştirilen Ege İhracatçı Birlikleri'nin ödül töreninde birincilere plaketlerini veren Bakan Tüzmen, "Egeli ihracatçılar 2006 yılında ülkemizin 85 milyar dolarlık rekor ihracatına yaklaşık 6 milyar dolar katkıda bulundu. Özellikle Ege bölgesinde yüksek ticaret rakamları var ve ithalatın ihracatı karşılama oranında yüzde 120 başarı sağladı. Ege bölgesi şimdiden Türkiye'nin hedefini gerçekleştirdi, gönül ister ki bütün Türkiye Ege bölgesi gibi olsun. Biz şimdiden 100 milyar dolar ihracat hedefini 2007 için koyduk. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında yani 2023 yılında tam 500 milyar dolar ihracat hacmini beraber başaracağız. Ben inanıyorum bunu beraber başarabiliriz, bu aileyle yapabilirim. Bütün birincileri tebrik ediyorum" diye konuştu.

Birincilere ödüllerini takdim eden Bakan Kürşat Tüzmen, Selçuk Yaşar'a ise üstün başarı plaketi takdim etti. Ödül töreninden sonra ünlü sanatçı Işın Karaca konser verdi.

(KA-YK-RO-RO-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title