Haberler

Bakan Özak Oyunu Kullandı

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Oyunu Eşi Verta Özak ile Birlikte Hızırbey Mahallesi'ndeki Kaledibi İlköğretim Okulu'nda Kullandı.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, oyunu eşi Verta Özak ile birlikte Hızırbey Mahallesi'ndeki Kaledibi İlköğretim Okulu'nda kullandı.

Oy kullanmak için okula eşiyle gelen Bakan Özak'ın, sırasını beklerken oldukça moralli olduğu gözlendi. Bakan Özak, bir ara sırasını bekleyen vatandaşlara verirken, espiri yapmaktan da geri kalmadı. Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına bir açıklama yapan Bakan Özak, AK Parti'ye muhalif partilerin yalan ve iftira ile siyaset yaptığını söyleyerek, "Maalesef yalan, iftira ve bir takım belgelerle propaganda yapılmaya çalışıldı. Gönül isterdi ki özellikle yapılacak işlerle ilgili, Türkiye'nin sosyal,

ekonomik ve dış politika konularıyla ilgili konuşulsun. Karalama yapılmasın. Bütün bunlara rağmen Başbakanımız ne dedi; 'Ben hakkımı helal ediyorum'. Şimdi biz de seçimden çıkacak sonuca göre vatandaş ne istemişse o doğrultuda çalışmamıza devam edeceğiz. Halkımıza doğruları söylemeye devam edeceğiz. Yaptıklarımızı anlatacağız, yapacaklarımızı anlatacağız. Yapamadıklarımız için de süre isteyeceğiz" dedi.

Türkiye'yi bekleyen çok önemli sorunlar bulunduğunu ifade eden Özak, "Önümüzde bir iktidar hükümet süreci var, bir cumhurbaşkanlığı süreci var. Türkiye'yi bekleyen önemli sorunlar var. İnşallah tek başına iktidarla bu işleri çözeceğiz. Çünkü bizim büyük bir tecrübemiz var. Dünya bize güveniyor, Türkiye bize güveniyor" diye konuştu.

Bakan Özak, daha sonra vatandaşlarla bol bol sohbet ederken, seçim görevlileriyle de tek tek tokalaşarak eşi ile birlikte okuldan ayrıldı.

(BK-ÖS-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title