Haberler

Bakan Akdağ'ın Nevşehir Ziyareti

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk Bayrağı Önünde Çekilmiş Fotoğraflarının Afişlerde Yer Almasını Eleştirenlere Anlam Veremediğini Belirterek, "Başbakan'ın Kendi Ülkesinin Bayrağı Önünde Çekilmiş Fotoğrafının Afişlerde Yer Almasını Hazmedemeyenlere Yazıklar Olsun" Dedi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk bayrağı önünde çekilmiş fotoğraflarının afişlerde yer almasını eleştirenlere anlam veremediğini belirterek, "Başbakan'ın kendi ülkesinin bayrağı önünde çekilmiş fotoğrafının afişlerde yer almasını hazmedemeyenlere yazıklar olsun" dedi.

Bakan Akdağ, Nevşehir'deki gezi ve temasları sırasında Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde vatandaşlarla biraraya geldi. Partisinin il başkanlığı tarafından vatandaşlarla sohbet toplantısına katılan Bakan Akdağ, burada vatandaşlara hitaben birde konuşma yaptı. TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Mehmet Elkatmış, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Rıdvan Köybaşı ve Osman Seyfi ile birlikte yaklaşık 200 vatandaşın katıldığı toplantıda konuşan Bakan Akdağ, Başbakan Erdoğan'ın Türk bayrağı önünde çekilmiş fotoğraflarının yer aldığı bayram kutlama mesajlarını eleştiren muhalefete yüklendi. Başbakan Erdoğan'ın bu konuda eleştirilmesine anlam veremediğini ifade eden Akdağ, Başbakan'ın kendi ülkesinin bayrağı önünde fotoğraf çektirmesi kadar doğal bir şeyin olmayacağını belirtti. Bakan Akdağ, "Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı'nın kendi ülkesinin bayrağıyla çektirdiği fotoğrafı hazmedemeyenler var. Onlara yazıklar olsun diyorum. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın kendi ülkesinin bayrağıyla resminin duvarlarda, bilbordlarda olmasından niye rahatsızlık duyuyorlar? Milletini sevmek, bayrağını sevmek, vatanını sevmek ne demektir? İşleri yarıda bırakıp gitmek mi bayrağı sevmek? Bu ülkeyi seven, bu ülkenin manevi değerlerine bağlı olan, bu ülkenin yükselmesini isteyen insanların vazifesi bulundukları sorumlulukları ve mevkiyi o noktaya taşımak için hareket etmektir. Yoksa lafla peynir gemisi yürümüyor" dedi.

Bakan Akdağ ayrıca, vatandaşlara bakanlığının son çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Vatandaşlara, Kozaklı İlçesi'nde yıllardan beri atıl durumda olan Kozaklı Termal Kür Merkezi Hastane binasının en kısa sürede değerlendirileceği müjdesini veren Bakan Akdağ, Nevşehir'de belediyeyle birlikte yeni bir Devlet Hastanesi yapımının gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

Bakan Akdağ konuşmasının ardından vatandaşlardan sorunlarını yazılı olarak kendisine iletmelerini istedi. Bakanın konuşmasının bitmesiyle birlikte salondaki kalabalığın büyük bölümü Bakan Akdağ'a sorunlarını iletmek için kürsüye akın etti. Yaşanan kargaşada birçok vatandaştan sorunları yazılı olarak alan Bakan Akdağ, sorunların kısa zamanda çözüleceğini söyledi.

(MÖZ-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title