Haberler

Aydın Belediye Başkanı Ortekin, Belediyedeki Son Gelişmleri Anlattı

Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin, Bölgesel Bir Televizyon Kanalında Katıldığı Canlı Programda Yaptığı Hizmetleri ve Yapacağı Çalışmaları Anlattı.

Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin, bölgesel bir televizyon kanalında katıldığı canlı programda yaptığı hizmetleri ve yapacağı çalışmaları anlattı. Seçim öncesi verdiği sözlerin tamamını yerine getirdiğini belirten Belediye Başkanı İlhami Ortekin, arasta operasyonu kapsamında gözaltına alınan Mustafa Selçuk için 'Ortekin'in Sağ Kolu' yorumuna katılmadığını, ancak belediye başkanı olarak herkese bir şeyler danışabileceğini söyledi.

Yaptığı çalışmaları "Hesap Veriyorum" adlı bir kitapta topladığını belirten Başkan Ortekin,60 bin adet bastıracağı kitabı il merkezindeki her eve dağıtarak halka hesap vereceğini söyledi. Ortekin kitap ile ilgili olarak "Kitapta 2004 seçimlerinde verdiğim tüm sözleri yer verdik. Bunun yanında da verdiğim sözlerin gereği olarak yaptığım çalışmaları karşısında belgeleri ile yer verdik. Bu güne kadar hiç 'cek-cak'lı konuşmadım. Hep yaptıklarımı anlattım. Önümüzde yapacak daha çok şeylerimiz var" dedi.

Programda, altyapıdan, temizlik ve çöp deponi alanına, yollardan mahalle konakları projesine kadar tüm çalışmalarını anlatan Ortekin, Aydın'ı dünyadaki 56 sağlıklı kentten biri haline getirdiklerini söyledi.

"HALKIM İSTEĞİNE GÖRE DAVRANIRIM" Yaklaşık bir yıl önce AK Parti'den istifa eden ve şu ana kadar bağımsız olarak çalışmalarını sürdüren Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin "Her Hangi bir siyasi partiye katılacak mısınız? Bir sürpriz yapacak mısınız?" sorusuna "Siyaset sürpriz yapma sanatı değildir. Belediye başkanının partisi olmaz. Başkan adayının partisi olur. Seçilince sana oy veren vermeyen ayrımı yapamazsın. İstifa ettiğim zaman basının huzurunda kimseyi suçlamadan istifa ettiğimi açıkladım. Günlerce konuşuldu. Başka bir partiye transfer olmak için istifa etmediğimi de söyledim. Halkımın nabzını alacağım. Halk benim siyasete devam etmemi istiyor mu istemiyor mu araştıracağım. Halkın eğilimini alıp ona göre karar vereceğim. Halkım beni güveniyor. "Hangi partiye giderseniz gidin devam etmenizi istiyoruz. Belediye başkanının partisi olmaz diyor." Ben de halkıma güveniyorum. Ne yapacağımı araştırmalarım sonunda karar vereceğim" ifadelerine yer verdi.

Başkan Ortekin ayrıca, son 5 yıldır enflasyon oranında bile zam yapmadığını ve Aydın Belediyesi olarak İller Bankası payı dışında hükümetten hiç yardım almadıklarını iddia etti.

(İK) 10.03.2008 22:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title