Haberler

Aydın: Aydın Polisi'nden Hırsızlık Operasyonu

- Aydın Emniyet Müdürlüğü Tarafından Bir Haftadır Devam Eden 'Hasat' Operasyonu Kapsamında Gözaltına Alınan Zanlılardan 14 Kişinin Tutuklandığı Bildirildi. Konuyla İlgili Yazılı Basın Açıklaması Yayınlayan, Aydın Emniyet Müdür Yardımcısı Abdullah Yıldırım, Son Bir Hafta İçerisinde İl Genelinde Hırsızlık Olaylarının Önlenmesi ve Aydınlatılması Amacıyla, 'Hasat' Kod Adlı Operasyon Düzenlendiğini Bildirdi. Yıldırım, İki Ayrı Bölümde Düzenlenen Operasyonların İlkinde Gözaltına Alınan 23 Zanlıdan 10'unun Çıkarıldıkları Mahkemece Tutuklandığını Belirterek "Toplam 190 Personelin Katılımı ile Gerçekleştirilen İkinci Operasyon Kapsamında İse Çeşitli Hırsızlık Olaylarına Karıştıkları Tespit Edilen, S.b, H.g, B.t, M.b.c, Y.t, M.k, Ş.b, F.e, M.g, S.f.b ve Ü.a İsimli Zanlılar da Yakalanarak Adli Mercilere Sevk Edildi. 'Hasat' Adını Verdiğimiz Bu Operasyon ile İl Merkezinde Hırsızlık Şebekelerine Büyük Bir Darbe Vurulmuştur. Son Olarak Adliyeye Çıkartılan 11 Zanlı da 'Hırsızlık Suçunu İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak ve Örgütlü Olarak Bu Suçları İşlemek' Suçlarından Yargılandılar. Yakalan Zanlılardan S.b, Y.t, Ş.b ve M.g. İsimli Kişiler Tutuklanırken, Operasyonlar Kapsamında Çeşitli Suçlara Karıştıkları Belirlenen 2 Zanlının da Yakalanması İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor" Dedi.

- Aydın Emniyet Müdürlüğü tarafından bir haftadır devam eden 'hasat' operasyonu kapsamında gözaltına alınan zanlılardan 14 kişinin tutuklandığı bildirildi. Konuyla ilgili yazılı basın açıklaması yayınlayan, Aydın Emniyet Müdür yardımcısı Abdullah Yıldırım, son bir hafta içerisinde il genelinde hırsızlık olaylarının önlenmesi ve aydınlatılması amacıyla, 'Hasat' kod adlı operasyon düzenlendiğini bildirdi. Yıldırım, iki ayrı bölümde düzenlenen operasyonların ilkinde gözaltına alınan 23 zanlıdan 10'unun çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığını belirterek "Toplam 190 personelin katılımı ile gerçekleştirilen ikinci operasyon kapsamında ise çeşitli hırsızlık olaylarına karıştıkları tespit edilen, S.B, H.G, B.T, M.B.C, Y.T, M.K, Ş.B, F.E, M.G, S.F.B ve Ü.A isimli zanlılar da yakalanarak adli mercilere sevk edildi. 'Hasat' adını verdiğimiz bu operasyon ile il merkezinde hırsızlık şebekelerine büyük bir darbe vurulmuştur. Son olarak adliyeye çıkartılan 11 zanlı da 'hırsızlık suçunu işlemek amacıyla örgüt kurmak ve örgütlü olarak bu suçları işlemek' suçlarından yargılandılar. Yakalan zanlılardan S.B, Y.T, Ş.B ve M.G. isimli kişiler tutuklanırken, operasyonlar kapsamında çeşitli suçlara karıştıkları belirlenen 2 zanlının da yakalanması için arama çalışmaları devam ediyor" dedi.

Operasyon kapsamında hırsızlık çetelerinin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise, 1 pompalı tüfek, 1 el telsizi, 1 güvenlik kamerası, 2 kurusıkı tabanca, 3 şarjör ve sustalı bıçak, 31 av tüfeği fişeği, 3 oto teybi, 2 kol saati, 1 gümüş zincir, 3 fotoğraf makinesi, 1 küçük piyano, 2 kamera, 1 çelik jant, 1 oto anahtarı, 1 uydu cihazı, 11 adet çeşitli markalarda hoparlör, 1 el radyosu, 1 ses kontrol cihazı, 1 cep telefonu ve 4 şarj cihazının ele geçirildiği bildirildi.

(İK-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title