Haberler
BBC

Avustralya: Kazazede Yardım İçin En Az 100 Kilometre Yürüdü

Avustralya'nın ücra bir yöresinde arabası devrilen adam yardım bulmak için en az 100 kilometre yürüdü.

Avustralya'nın ücra bir bölgesinde araba kazası geçiren Thomas Mason yardım bulmak için en az 100 kilometre yürüdü.

Polis 21 yaşındaki tüccarın ülkenin ıssız bölgesinde giderken bir deveye çarptığını ve aracının devrildiğini açıkladı.

Kaza gerçekleştiğinde Mason, Avustralya'nın kuzey eyaletindeki en yakın kasabadan 150 kilometre uzaklıktaydı.

Avustralya polisi kazadan yara almadan kurtulan Mason'ın, iki gün boyunca yürüdüğünü ve hayatta kalabilmek için kendi idrarını içmek zorunda kaldığını söyledi.

Mason yaklaşık 120 kilometre yürüdükten sonra Cuma günü onu aramaya çıkan ekip tarafından bulundu.

Nine News kanalına konuşan Mason, "Ya orada kalacak ve ölecektim ya da otobana çıkıp birini bulmaya çalışacaktım. Birinin eve dönmediğimi anlaması ne kadar sürer diye merak ediyordum" dedi.

Mason yolda karşısına bir su deposu çıktığını ancak suyu tükendiğinde kendi idarını içtiğini söyledi.

Mason kaza geçirdiğinde Güney Avustralya'nın Pipalyatjara kasabasından Kuzey Bölgesi'ndeki Alice Springs'e gidiyordu.

Mason'un ailesi oğullarının Alice Springs'ten Darwin'e gideceği uçağı kaçırmasının ardından polise haber verdi.

Kazazade Kuzey Bölgesi'nde Yulara kasabasının 37 kilometre yakınlarındaki küçük bir yolda bulundu.

Polis Mason'un aşırı su kaybetttiğini bunun dışında sağlık sorunu olmadığını açıkladı.

BBC

Avustralya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title