Haberler

Avcılar'da Dilenci Operasyonu

Avcılar'da Zabıta Ekipleri Tarafından Dilencilere Yönelik Operasyonda İlginç Görüntüler Yaşandı. Dilenciler Yakalanmamak İçin Kaçarken Yakalananlar İse Araçlara Binmemek İçin Uzun Süre Direndi.

Avcılar`da zabıta ekipleri tarafından dilencilere yönelik operasyonda ilginç görüntüler yaşandı. Dilenciler yakalanmamak için kaçarken yakalananlar ise araçlara binmemek için uzun süre direndi.

Avcılar Belediyesi ilçe sınırları içindeki dilencilere yönelik operasyon düzenledi. Cami önlerinde bekleyen dilenciler birden karşılarında zabıta ekiplerini görünce kaçmanın yollarını aradı. Yakalanan dilenciler zabıta araçlarına binmemek için kendilerini yere attı. Ancak dilencilerin direnişleri sonuçsuz kaldı.

Zabıta ekiplerinden kaçmaya çalışan küçük yaşta iki dilenci yaşanan kovalamaca sonrasında yakalandı. Yakalanan küçük dilenciler, ¨Öğrenciyiz. Kardeşlerim kaldı. Ne yapalım mecburuz¨ dedi. Zabıta ekiplerini gören bazı dilenci ile seyyar satıcılar ise arkalarına bakmadan koşarak kaçmayı tercih etti.

Öte yandan bir öğrenci dilenci diye yakalayarak bir araca bindirmek isteyen zabıtaya öğrenci tepki gösterdi. Yakalanmasına anlam veremeyen öğrenci, kendisini yakalayan kişilere hakaret ederek uzaklaştı.

Yüzlerini gizleyen dilencilere zabıtalar tepki gösterdi. Zabıtalar, ¨Delinirken utanmıyorsunuz da yakalanınca mı utanıp yüzünüzü gizliyorsunuz¨ diyerek dilencilerin yüzlerini açtı.

Yakalanan 20 dilencinin üzerinde yapılan aramada toplam 700 YTL para çıktı. Avcılar Zabıta Müdürü Mehmet Güven, Avcılar genelinde sürekli olarak yaptığımız uygulamaların devamı olarak bölgemizdeki bugün 10 mahallede 15 camide Ramazan ayında vatandaşlarımızın dini duygularını istismar ederek para toplayan 20 dilenci yakalandı. istanbul Büyükşehir Belediyesinin Edirnekapı`daki dilenci toplama merkezine gönderilecekler. Dilencilere yönelik yasal bir yaptırım yok¨ dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title