Haberler

Avatar – Star Wars'a Karşı!

Star Wars (Yıldız Savaşları) filmlerinin sonuncusu Force Awakens (Güç Uyanıyor), Kuzey Amerika'da Avatar'a ait gişe rekorunu kırdı.

Star Wars (Yıldız Savaşları) filmlerinin sonuncusu Force Awakens (Güç Uyanıyor), Kuzey Amerika'da Avatar'a ait gişe rekorunu kırdı.

Disney stüdyolarından yapılan açıklamaya göre, filmin Kuzey Amerika'daki hasılatı 760,5 milyon doları aşarak, daha önce bu ünvanı elinde bulunduran Avatar filmini geçti.

Hasılat rekoru Avatar'da ama Star Wars henüz Çin'de gösterime girmedi

Avatar, dünya çapındaki hasılat rekorunu hala elinde bulundurmaya devam etse de Force Awakens henüz Çin'de gösterime girmiş değil.

Star Wars serisinin son filmi, tüm dünyada 1 milyar dolar hasılatına en hızlı ulaşan film ünvanını da eline geçirmiş durumda.

Gösterime girdiği ilk haftasonunda tüm dünyadaki bilet satışları 529 milyon dolara ulaşan film bu bakımdan da bir rekora imza attı.

Film, Cumartesi günü de Çin'de gösterime girecek ve bu da filmden elde edilen toplam geliri etkileyecek.

Yıldız Savaşları filmlerinin sonuncusu, 1983'te çekilen Return of the Jedi'dan yaklaşık 30 yıl sonrasında "uzak, çok uzak bir galakside" geçiyor.

Filmde, Yıldız Savaşları'nın orijinal kadrosundan Han Solo, Prenses Leia ve Luke Skywalker'ı canlandıran Harrison Ford, Carrie Fisher ve Mark Hamill de yer alıyor.

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Kuzey Amerika Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

akmanMobil-ANDROID:

avatarın tırnağı olamaz. saçma sapan bir film

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title