Haberler

ATO Başkanı Baran ODTÜ'deki işletmelerin sorunlarını dinledi

Güncelleme:

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ODTÜ kampüsünde faaliyet gösteren ticari işletmelerin sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerini Rektör Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök'e aktardı.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ODTÜ kampüsünde faaliyet gösteren ticari işletmelerin sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerini Rektör Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök'e aktardı.

ATO'dan yapılan açıklamaya göre, Baran, Oda'nın Hazır Yemek Hizmetleri-Kantin İşletmeciliği Meslek Komitesi'ne kayıtlı olarak ODTÜ kampüsünde faaliyet gösteren ticari işletmeleri ziyaret etti.

Ziyaretin ardından ODTÜ Alışveriş Merkezi'nde işletme temsilcileriyle bir araya gelen Baran, çoğunluğu yeme içme sektöründe faaliyet gösteren firmaların yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele sürecinde yaşadıkları sorunları dinledi.

Baran, buradaki konuşmasında, ticari işletmelerin faaliyet alanı, bulunduğu yerleşim bölgesi başta olmak üzere bazı kriterlere göre değişen oranlarda salgından etkilendiğini belirterek, "İçinde bulunduğumuz ortamda en çok desteğe ihtiyacı olan alanlardan biri yeme içme sektöründeki işletmeciler oldu. Moral bozmayın, karamsar olmayın. Biz çok şeyin üstesinden geldik, bunun da üstesinden geliriz." değerlendirmesinde bulundu.

Kampüsteki işletmecilerle yaptığı görüşmenin ardından Baran, kendisine iletilen sorunlara yönelik çözümleri aktarmak üzere Rektör Kök'ü ziyaret etti.

Baran, üniversite ve ticaret kesimlerinin iş birliğinin ekonominin güçlendirilmesi açısından önemini vurgulayarak, üniversitelerin akademik eğitim vermenin yanı sıra sağladığı istihdamla da ekonominin gelişmesine katkı yaptığını belirtti.

ODTÜ kampüsündeki işletmelerin sorunlarını ileten Baran, ziyaret sonrasında "ODTÜ Rektörü Kök'e yapıcı yaklaşımı için teşekkür ediyoruz. Sorunlar iki tarafın ortak noktada buluşmasıyla çözülecektir." ifadesini kullandı.

Baran'a ziyaretinde ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz ve ATO 48 No'lu Hazır Yemek Hizmetleri-Kantin İşletmeciliği Meslek Komitesi Başkanı Muharrem Kılıç da eşlik etti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Ankara Ticaret Odası Rektör Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title