Haberler

Atletico Madrid, Beşiktaş'ın Eski Golcüsü Aboubakar'ın Peşinde

Güncelleme:

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, Beşiktaş'ın eski golcüsü Vincent Aboubakar'ı transfer listesine aldı.

İspanya La Liga'nın güçlü ekibi Atletico Madrid, Vincent Aboubakar'ı transfer etmek istiyor! İspanyol basınında çıkan iddiaya göre Atletico Madrid, sezon sonu takımdan ayrılması beklenen Antoine Griezmann'ın boşluğunu Kamerunlu golcü ile dolduracak.

Portekiz ekibi Porto'da forma giyen Beşiktaş'ın eski futbolcusu Aboubakar'ı transfer etmek isteyen Atletico Madrid'in bu transfer için Nico Gaitan'ı takas etmek istediği belirtildi.

ABOUBAKAR İÇİN 50 MİLYON EURO

Porto'nun Aboubakar'ı isteyen Atletico Madrid'den 50 milyon Euro bonservis ücreti isteyeceği kaydedildi. Takasta düşünülen Gaitan, Atletico Madrid'e Porto'nun ezeli rakibi Benfica'dan gelmişti.

Bu sezon Porto'da toplam 25 maça çıkan Aboubakar, 22 gol atarak kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vincent Aboubakar Atletico Madrid Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

CEMAL OKKA:

abubakar topcu diyenin aklı batsın

3
10
yanıtYanıtla
Türk:

Ne kadar komplexli bir basınımız var,Dünya devi!!! Bizden başka herkes Dünya devi.

8
2
yanıtYanıtla
TRASCILAR:

AH BESIKTAS AH BU OYUNCUYU NASIL KACIRDIN ELINDEN

5
1
yanıtYanıtla
TRAK 59:

BEŞİKTAŞTA 50 GOL BİLE ATSA DEĞERİ 15 MİLYON EURO GEÇMEZ PORTODA OLDUĞU İÇİN O PARA YAPIYOR. CENK PORTODA OLSA DEĞERİ 70 MİLYON EUROYDU.

yanıt8
yanıt1
Efsane:

Ebubekir Cenk''ten en az 2 gömlek kaliteli bir oyuncu. Onun 50 ettiği yerde Cenk 25-30 eder en fazla.

yanıt0
yanıt1
SIRADAN TÜRK FUTBOLU:

2 inci ribery vakası:D

1
3
yanıtYanıtla
ff:

cimri fiko başını taşlara vur veremeyiz edemeyiz dedin kaldın almıcaksan ne diye satın alma opsiyonu yapıorsun

3
1
yanıtYanıtla
Reis:

Neyce yazdığın anlaşılmıyor ama Fikret başkana sallıycak kadar ne hapı içtiğini de açıklarsan iyi olur

yanıt1
yanıt1
Efsane:

Cimrilikten değil kısıtlamadan alamadı başkan. Satmadan oyuncu alma imkanı olmadığından EBubekir reyiz Porto da kaldı. Yoksa çok uğraştı başkan hakkını yemeyelim. . . Kariyeri bitmek üzere olan bir yeteneği futbol dünyasına yeniden sundu Şenol hoca, bir tebrikte kendisine. . .

yanıt2
yanıt0
ff:

süper zeka ffp anlaşması oldugunu biliyoruz zaten topçu yolladıklarında alma imkanları vardı o zamanlamada opsiyonu kullanmadılar çok deyip negredoyu aldılar. patlama yapan adamı kaçırdılar kendileri alıp 3 4 katına satarlardı ondada ticari zeka bu kadar risk almadı sonuç olarak malzemeyi bilemezsen bir halt yapamazsın diğer çok bilmişler atarken düzgün atın

yanıt1
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title