Haberler

Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şubesi'nde de Seçim Heyecanı

Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şube'sinin bugün gerçekleştirilen 9.olağan genel kurul toplantısı sonrası yeni yönetimi belli olurken, seçilen yönetim kurulu üyelerinin yarın yapacakları oylama ile yönetim kurulu başkanını seçecekleri...

Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şube'sinin bugün gerçekleştirilen 9. olağan genel kurul toplantısı sonrası yeni yönetimi belli olurken, seçilen yönetim kurulu üyelerinin yarın yapacakları oylama ile yönetim kurulu başkanını seçecekleri bildirildi.

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurula CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Erol Özsoy ve Eğitim-İş Sendikası Afyonkarahisar Başkanı Ümit Kılçar katıldı.

Çarşaf liste halinde gerçekleştirilen genel kurulan açılış konuşmasını yapan mevcut Başkan Cavit Göktepe, Türkiye gündemine değerlendirerek, toplumsal reflekslerin harekete geçmesi ve bununla toprak bütünlüğünden ödün verilmemesi gerektiğini kaydetti. Vatanını kaybedenlerin geleceğinin olamayacağından bahseden Başkan Göktepe konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Biz Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şubesi olarak tüm Atatürkçü güçlerin birliğini sağlamak ve başarmak zorundayız örgütsel günümüzü daha da artırmak ve birbirimize kenetlenmek zorundayız. Bu nevi toplantıları ve sık sık yapmak zorunda olduğumuz faaliyetlerle aramızdaki iletişim noksanlarını behemehal gidermek zorundayız."

Konuşmaların ardından çarşaf listede yer alan Ramazan Akgöz, Nesibe Çolakoğlu, Muzaffer Uyar, Cavit Göktepe, Veli Cengiz, Yaşa Düzgün ve Mustafa Aktaş AGD Afyonkarahisar Şubesinin yeni yönetim kurulu üyeleri oldular. Yönetim kurulunun yarın yapacakalrı oylama ile de ADD Afyonkarahisar Şubesi'nin yeni başkanını seçecekleri bildirildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Göktepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title