Haberler

"Aşk Tesadüfleri, Anadolujet Kavuşturmayı Sever"

Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın Yaptığı "Aşk Tesadüfleri Sever" Anadolujet'in Ana Sponsorluğunda 4 Şubat Tarihinde Vizyona Girdi.

Tesadüflerin aşkı getirdiği, Ankara'da başlayan, İstanbul'da devam eden ve iki insanı yine Ankara'da buluşturan yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın yaptığı "Aşk Tesadüfleri Sever" Anadolujet'in ana sponsorluğunda 4 Şubat tarihinde vizyona girdi.

Çekimlerinin büyük bir kısmı Ankara'da tamamlanan filmde Özgür karakterini canlandıran Mehmet Günsür ve Deniz karakteri canlandıran Belçim Bilgin'in birbirlerine doğru ama engellerle dolu macerasını anlatıldı. Filmin başrolünde ise başkent Ankara vardı.

Anadolujet'in ana sponsorluğunda gerçekleştirilen filmin 2 Şubat İstanbul galasından sonra, Ankara galası da Anadolujet'in ev sahipliğinde 3 Şubat tarihinde gerçekleştirildi. Filmin yapımcısı Oğuz Peri, yönetmen Ömer Faruk Sorak ve oyuncular Mehmet Günsür, Beçlim Bilgin, Ayda Aksel, Şebnem Dönmez, Hüseyin Avni Danyal'ın yanı sıra, Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği galaya Ankara Esenboğa Havalimanı'nda yapılan çekimlerle davetiye kazanan Anadolujet yolcuları da katıldı ve oyuncularla tanışma fırsatı buldular.

Vizyona girdiği 4 Şubat tarihinden sonra yoğun bir izleyici talebi ile karşılaşan filmi Ankara Kentpark AVM'de izleyen 14 çifte Anadolujet'ten Avrupa bileti kampanyası da filmin vizyona girdiği tarih olan 4 Şubat'ta başladı. 1 hafta süren kampanya ile belirlenen çiftler Anadolujet'in Ankara çıkışlı Viyana, Amsterdam, Frankfurt, Kopenhag, Dusseldorf, Londra, Moskova, Brüksel ve diğer yurt dışı noktalarından istedikleri bir noktaya seyahat edebilecekler. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title