Haberler

Arınç: Çeteler İktidarı Devirmeye Çalışıyor

Güncelleme:

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çetelerin Türkiye'de AK Parti İktidarını Devirmeye Çalıştığını İfade Ederek, 'Biz de Devrilmiyoruz, Hamd Olsun Ayakta Duruyoruz. Türkiye'de AK Parti İktidarı Var. Meydan Okuyoruz, Hodri Meydan' Dedi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, çetelerin Türkiye'de AK Parti iktidarını devirmeye çalıştığını ifade ederek, ''Biz de devrilmiyoruz, hamd olsun ayakta duruyoruz. Türkiye'de AK Parti iktidarı var. Meydan okuyoruz, hodri meydan'' dedi.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde partisinin ilçe teşkilat binası önünde halka hitap eden Arınç, bazı kesimlerin AK Parti iktidarının gitmesi için uğraştığını belirtti.

Arınç, 55 adet çıkar amaçlı suç örgütünü çökerttiklerini ve tümünün yargının önünde olduğunu dile getirerek, sözlerine şöyle devam etti:

''Saunasından, neşterine kadar ne kadar sülük varsa milletin kanını emen, milletin zenginliğini perişan eden, hepsinin hakkından geldik. Şimdi de artık büyüklerle uğraşıyoruz. AK Parti'yi yıkacaklarmış. Halkın seçtiği iktidarı devireceklermiş. Neredeymiş o eski darbe günleri, neredeymiş eski kazançlı günleri. Küçüğü de, büyüğü de şimdi bir yerlerde. Türkiye'de AK Parti iktidarı var. Meydan okuyoruz. Ateşi Nemrut'tan korkar mı İbrahim olan, hodri meydan, hodri meydan, hodri meydan. Bir zamanlar iştahı doymak bilmeyen bozguncular tekrar Türkiye'de iktidar sahibi mi olsunlar, onların dedikleri mi olsun, Türkiye eski karanlık günlerine mi gitsin, yoksa o karanlıkların üzerine çok şükür bir ışık gibi doğan AK Parti iktidarı gücünü eskitmeden yoluna mı devam etsin? Elimizi vicdanımıza koyacağız ve bunları düşünerek inşallah haklı ve hayırlı bir tercih yapacağız. Ben sizlere güveniyorum. Kararınız ne olursa olsun Akyazı'ya olan sevgim bir miligram eksilmeyecek.''

Bülent Arınç, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana 2 yılda bir imtihan edildiğini belirterek, ''Her imtihanı şükürler olsun, başarıyla verdik'' dedi.

Kaynak: AA / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title