Haberler

Antalyaspor'da Yeniden Yapılanma Dönemi

Antalyaspor'un Yapılanma Sürecinde Yollarını Ayırdığı Genel Menajer Tayfun Türkmen, Kulüpten Görevinden Ayrılmasıyla İlgili Herhangi Bir Kırgınlığın Olmadığını Söyledi.

Antalyaspor'un yapılanma sürecinde yollarını ayırdığı Genel Menajer Tayfun Türkmen, kulüpten görevinden ayrılmasıyla ilgili herhangi bir kırgınlığın olmadığını söyledi.

Turkcell Süper Lig'e çıkan Antalyaspor ile yeniden yapılanma nedeniyle yollarını ayıran Genel Menajer Tayfun Türkmen, kulüp binasında basın toplantısı düzenledi. Genel Menajer Tayfun Türkmen, Antalyaspor Onursal Başkanı Menderes Türel ve yönetim kurulunun kulübün geleceği için yoğun bir şekilde çalıştığını belirterek, "Bizlere çalışanlar olarak harika imkanlar sundular. Göreve geldiğimizden bu yana önce Ümit Turmuş ile daha sonra Hikmet Karaman hocamızla çok güzel çalışmalara imza attık. Ülkemizde maalesef genel menajerlik kavramı yanlış algılanıyor. Maçlarda takımın yanında sahaya çıkan, kulübede oturan ve ara sıra kendini gösteren bir görevli değildir genel menajerlik. Takımın kamp yaptığı otelde olmamın, soyunma odasında olmamın bir anlamı yoktur. Bunun yanında oyuncu izlemeye giderek kulübümüze büyük bir arşiv kazandırdık. Şu anda Antalyaspor'un yaklaşık 3-4 yıl faydalanabileceği bir arşiv söz konusu. Tabi bunu oluşturmak sanıldığı kadar kolay değil. Yurtdışı veya yurtiçinde geziyorsunuz, araştırarak insanlarla diyalog içerisine giriyorsunuz ve gerektiğinde saatlerinizi internetin başında geçiriyorsunuz. Bu hemen oluverecek bir süre değil, bunu yapmak da herkesin işi değildir. Gücümüzün yettiği kadar, bize verilen işi layıkıyla yerine getirerek bu kulübü hep birlikte Süper Lig'e çıkarıp yıldız yaptık. Biz de onun gölgesinde yerimizi almış olduk" diye konuştu.

(MSB-SÇ-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title