Haberler

Antalya: Türkiye Ampüte Futbol Milli Takımı'ndan Büyükşehir Belediyesi'ne Ziyaret

Antalya'da kampa giren Türkiye Ampüte Futbol Milli Takımı oyuncuları, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret etti.

Antalya'da kampa giren Türkiye Ampüte Futbol Milli Takımı oyuncuları, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret etti.

Antalya Gençlik Spor Otelde 5-12 Ağustos tarihleri arasında kampa giren Türkiye Ampüte Futbol Milli Takımı Teknik kadrosu ve oyuncuları Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i makamında ziyaret etti. Ziyarete Türkiye Futbol Federasyonu Engelliler ve Eğitim Kurumları Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy, Futbol Federasyonu Akdeniz Bölge Müdürü Cansel Çevikol, Teknik Direktör Fahir Genç, Antrenör Halil İbrahim Köprülü, Mehmet Acet, Ümit Adaş, Menajer Uğur Özcan ve oyuncularda katıldı. Ömer Gürsoy, değişik illerde kamp yaptıklarını belirterek, futbol yolunda topluma hizmet etmek amacında olduklarını belirtti. Futbol sevgisinin engel tanımadığına vurgu yapan Gürsoy, aynı zamanda bu sözün sloganları olduğunu da belirterek, takımı kulüpler seviyesine getirmek istediklerini ve daha sonra lig kurma amacında olduklarını söyledi.

Teknik Direktör Fahir Genç de 2 yıldır milli takım düzeyinde organizasyonlara katıldıklarını, 2007 yılında Antalya'da dünya şampiyonası organizasyonu düzenleneceğini kaydetti. Antalya'nın hem turizm kenti olması hem de fiziki şartlarının uygun olduğunu belirten Genç, " Antalya'da bulunduğumuz kamp süresince Rusya ile iki maç yaptık, bir maçımız daha var. Eylül ayında da yine Rusya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'na katılacağız" dedi.

Genç ayrıca, Antalya'da da Ampüte Futbol Takımı kurulması için çalışmaları olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Milli takıma başarılar diledi. 'Futbol aşkı engel tanımaz' sloganının çalışmalarına tam uyduğunu belirten Başkan Türel, "Engelli arkadaşların spor yapmalarının sağlanması ve futbolun sevdirilmesi önemli. Biz de belediye olarak Engelli Basket Takımı oluşturduk. Belediye olarak sizlerin çalışmalarında yardımcı olabileceğiz ne gerekiyorsa hazırız. Bütün imkanlarımızı sizlere sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Daha sonra Ömer Gürsoy, ziyaretin anısına Başkan Türel'e "Futbol Sevgisi Engel Tanımaz" sloganı yazan takım forması hediye etti. Başkan Türel'de Gürsoy'a takım adına plaket sundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title