Haberler

Antalya'da taksilere zam geldi! Taksimetre 6 liradan açılacak, indi bindi 12 lira oldu

Güncelleme:

Antalya'da taksilere zam geldi. Taksimetre açılış ücreti 5,5 liradan 6 liraya yükselirken, indi- bindi fiyatı da 12 lira olarak belirlendi.

Antalya'da merakla beklenen Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantısı sona erdi. Toplantıda alınan karar doğrultusunda daha önce 5,5 TL olarak taksimetre açılış ücreti, 6 liraya yükseltildi. İndi- bindi de 12 TL olarak kararlaştırıldı.

ESNAFIN YAŞADIĞI ZORLUKLAR DA KONUŞULDU

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı UKOME Şube Müdürlüğünün sekretaryasının yürüttüğü Ulaşım Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (UKOME) Genel Kurulu bugün topladı. Kurulda birçok kurum ve kuruluş temsilcisi yer aldı. Toplantıda ulaşım esnafının yaşamış olduğu sorunlar ve zam teklifleri ile talepleri görüşüldü.

Antalya'da taksilere zam geldi! Taksimetre 6 liradan açılacak, indi bindi 12 lira oldu

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE UYGULANACAK

Toplantının sonunda alınan zam kararları açıklandı. Alınan karara göre Antalya'da 5.5 TL olan taksimetre açılış ücreti 6 TL oldu. İndi-bindi ücreti ise 12 TL olarak güncellendi. Kilometre başına ödenecek olan ücret ise 5 TL olarak belirlendi. Zam kararının alınan kararın onaylanmasının ardından önümüzdeki günlerde devreye gireceği açıklandı.

Antalya'da taksilere zam geldi! Taksimetre 6 liradan açılacak, indi bindi 12 lira oldu

MUHİTTİN BÖCEK'E TEŞEKKKÜR

Toplantı sonrasında kısa bir yazılı açıklama yapan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik, "Antalya Büyük Şehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ve UKOME Genel Kuruluna Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası esnafım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ulaşım Koordinasyon Merkezi Antalya Haberler

500

Yorumlar (1)

Taner 35:

İzmir taksileri hurda dacia çöplüğü gibi .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title