Haberler

Antalya: Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün, Antalya'da

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün Antalya'ya geldi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün Antalya'ya geldi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün, Antalya'da AK Parti İl Başkanı, ilçe başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, ilçe ve alt kademe belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri ve belediye meclis üyelerinin katıldığı toplantıda konuştu. Cam Piramit Düden Salonu'nda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Hamza Taş yaptı. Teşkilat-belediye ilişkilerinin önemine değinen Taş, 'Kardeş Belediye' uygulamalarının artırılması gerektiğini ifade etti. Taş, "İl teşkilatı olarak belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri ve il genel meclisi üyelerimizle düzenli olarak toplantılarımızı yapıyoruz. İlçe teşkilatlarımız da bu toplantılarını düzenli olarak yapsın" dedi.

Toplantıda yerel yönetimlerin 2.5 yılının değerlendirmesi ve önümüzdeki 2.5 yılın planlamasıyla ilgili görüşlerini anlatan Ergün, 'Teşkilat-Belediye' ilişkileriyle ilgili değerlendirmeler de bulundu.

Antalya'nın, 'Teşkilat-Belediye' ilişkileri açısından başarılı ve örnek bir il olduğunu ifade eden Ergün, "Önümüzde birlik beraberliğimizi daha da güçlendirmemiz gereken bir dönem var. AK Partili yerel yönetimlerinin sergilediği başarılar, halkımızın takdirini kazanmıştır. Muhalefet partileri, AK Parti'nin büyüklüğünü ve bütünlüğünü bozmak için her türlü yolu deneyecektir. Ama biz birbirimize kenetlendiğimiz takdirde, büyük bir hata yapmadığımız sürece, AK Parti, yine iktidar olacaktır" diye konuştu.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün, belediyelerin, belediyelerle ve il özel idareleriyle dayanışma içerisinde olmaları gerektiğini de belirtti. Ergün, "Hükümetimizin yaptığı düzenlemelerle belediyelerin, diğer belediyelerle ve il özel idareleriyle dayanışma içerisinde olabilmelerinin önü açıldı. Kardeş belediyecilik örneklerini çoğaltmalıyız. Gelir durumu iyi olan belediyelerimiz, küçük belediyelerimize destek olsunlar" dedi.

Toplantıya katılan belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve il genel meclisi üyelerine uyarılarda da bulunan Ergün, "Geçmişe şöyle bir bakarsanız, halka hizmet etmek yerine vatandaşa yük olan siyasilerin ve yöneticilerin gelip geçtiğini, hatta isimlerinin unutulduğunu görebilirsiniz. Bir kere 3 şeyden kaçınmamız lazım: Şöhret, Servet ve Şehvet. Bunlardan kaçındığımız sürece bize, kimse zarar veremez. AK Parti'nin büyüklüğü ve bütünlüğü muhalefet partilerini korkutuyor. Onun için iktidarı ele geçirmek isteyenler bize dört bir yandan saldıracaklardır. Her türlü iftirayı atacaklardır. Ama biz kendi yaptıklarımıza dikkat edersek, hata yapmazsak ve onlara malzeme vermezsek, yapabilecekleri hiçbir şey yoktur. Aramızda kırgınlık ve küslük olmasına müsaade etmemeliyiz. Bizim büyüklüğümüzü ve bütünlüğümüzü bozmak isteyenlere malzeme çıkarmamalıyız. Biz, ideolojik bir parti değiliz. Hizmet partisiyiz. Hizmet yapmaya devam edeceğiz. Yaptığımız hizmetlerin parlatılması da gerekir. Halkla iç içe olup, samimiyetle ilgilenmemiz de gerekir" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title