Haberler

Ankara: Cemal Aydın'ı, Kulübün Resmi İnternet Sitesi Yalanladı

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın ve Ankaragücü Kulübü İcra Kurulu Tarafından Yapılan Bir Açıklamayla, Kulübün Resmi İnternet Sitesinde Yer Alan Bilgiler Birbiriyle Çelişiyor.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın ve Ankaragücü Kulübü İcra Kurulu tarafından yapılan bir açıklamayla, kulübün resmi internet sitesinde yer alan bilgiler birbiriyle çelişiyor.

Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın ile taraftar dernekleri arasında başlayan tartışmanın ardından Ankaragücü tarafından yapılan açıklama ile kulübün resmi internet sitesinde yer alan bilgiler birbiriyle tezat görüntüler oluşturdu. Ankaragücü Kulübü İcra Kurulu imzasıyla geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, "Kulübümüze akredite olmayan derneklerin kulübümüzün adını kullanarak maç öncesi, maç süresinde ve maç sonrasında kötü tezahüratta bulundukları ve daha da ileri giderek kulüp yönetimi aleyhinde slogan attıklarını görmekteyiz. 26.01.2006 tarihli basın bülteniyle kulübümüzün bu tür derneklerle organik bağının bulunmadığı net bir dille ifade edilmiştir" denilmişti. Ancak Ankaragücü Kulübü'nün resmi internet sitesi www.ankaragucu.org.tr'nin 'taraftar dernekleri' bölümüne girildiğinde, 'kulübe akredite değildir' denen derneklerin taraftar derneği olarak lanse edildiği görülüyor. Ankaragücü Kulübü'nün resmi internet sitesinde ana sayfada yer alan 'taraftar dernekleri' linkine tıklandığı zaman, 1910 Ankaragüçlüler Derneği, Gecekondu Taraftar Derneği ve Pegasus Ankaragüçlüler Derneği, taraftar dernekleri olarak gözüküyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title