Haberler

Andriy Shevchenko: Türkiye'yi Çok Seviyorum

Güncelleme:

Ukrayna Milli Takımı Teknik Direktörü Andriy Shevchenko, "Türkiye'yi çok seviyorum. Beni hala hatırlıyorlar. Ben hem Türk insanına hem de Türkiye'ye saygı duyuyorum." dedi.

Antalya'da oynanan Türkiye- Ukrayna özel maçının ardından Ukrayna Milli Takımı Teknik Direktörü Andriy Shevchenko karşılaşmayı değerlendirdi. Andriy Shevchenko, "Gerçekten stadyum çok doluydu. Burada oynamak ve burada bu maça katılmak inanılmaz mutluluk vericiydi. Bugün çok olumlu şeyler kaydettik. Bir sürü oyuncu oynattık, bir sürü oyuncu değişikliği yaptık. Bilgi açısından çok önemli bilgiler elde ettik. Kesinlikle bu maçı 'kullanılmamış anlar maçı' olarak adlandırabiliriz. Hem Ukrayna hem Türkiye milli takımının maçı almak ve gol atmak için bir sürü şansı vardı ama olmadı. Maçtan ve genel olarak bizim oyuncularımızın oyunundan ve performansından memnunum" diye konuştu.

"TÜRKİYE'DE ÇOK DOSTUM VAR"

Kafasında nasıl bir Ukrayna takımı olduğu ve Türkiye Milli Takımından en çok hangi oyuncuyu beğendiğiyle ilgili soru üzerine Andriy Shevchenko, "Bugünkü maç çok önemliydi. Genç oyuncularımızın performansını değerlendirmek istedik. Maç güzel geçti, çünkü herkes kendini çok iyi gösterdi. Bu tabii ki de Türkiye milli takımının göstermiş olduğu mücadele sayesinde oldu. Herkes inanılmaz istekli oynadı. Hem Türkiye hem de Ukrayna'nın inanılmaz isteği vardı. Burada sadece bir oyuncudan bahsetmek istemiyorum. Türkiye'yi çok seviyorum. Türkiye'de çok dostum var. Bizi yine sıcak karşıladılar. Dostça bir ortam vardı, bunun için minnettarım. Türkiye beni hala hatırlıyor. Türkiye'ye gelmek her zaman çok güzel. Ben hem Türk insanına hem de Türkiye'ye saygı duyuyorum" diye konuştu.

"LUCESCU'YA KARŞI SAYGIM SONSUZ"

Andriy Shevchenko, Mircea Lucescu ile de şu değerlendirmeyi yaptı: "Lucescu'ya karşı saygım sonsuz hem teknik direktör hem de iyi bir insan olarak. Gerçekten çok iyi bir insan. Zamanında Shakhtar için inanılmaz katkılarda bulunmuştu. Bence Türkiye için de çok şey yapabilir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Andriy Shevchenko Ukrayna Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

OĞUZHAN:

Seni nasıl unutalım ya ben senin formanla giderdim mahalle maçlarına şevşenkooo şevkoooo şevkoo şevkoo

11
1
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK BJK:

futbolcu, yken çok kaliteli üst seviye bir futbolcu, ydu

11
0
yanıtYanıtla
kazım:

adamsın sheva sen efsanesin

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title