Haberler

Altınordu'da Yeminli İmza Töreni

Altınordu'da geçen sezon altyapıdan 18 futbolcunun yemin ederek profesyonel sözleşme imzalamasının ardından, bu sezon da 5 genç oyucu için yemin töreni düzenlendi.

Altınordu'da geçen sezon altyapıdan 18 futbolcunun yemin ederek profesyonel sözleşme imzalamasının ardından, bu sezon da 5 genç oyucu için yemin töreni düzenlendi. Altyapıdan Ali Emre Yanar, Ali Mert Aydın, Oğulcan Ülgün, Hamit Kulya ve Recep Yemişçi, Torbalı Tesisleri'nde Türk bayrağı, Altınordu arması ve futbol topu üzerine yemin ederek kendilerini profesyonel yapan mukaveleye imza attı. Başkan Seyit Mehmet Özkan'ın okuduğu metni tekrarlayan gençleri tribündeki aileleri alkışlarla destekledi. Tören sonunda 5 futbolcuya altın takıldı.

"Biz çocuklarımıza kendilerini geliştirecek fırsatları sunmadığımız için ülkemiz yabancı futbolcuların geçim kaynağı oldu" diyen Başkan Özkan, "Altınordu olarak mevcut sistemin tersine işleyen yeni ve farklı bir sitem kurduk.  Sürekli daha iyisi için çalışıyoruz. Gençlerimize önce iyi birey, iyi vatandaş ve iyi futbolcu olmayı öğreteceğiz" şeklinde konuştu. Törende hazır bulunan Genel Kaptan Sedat Gündoğdu ve Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ise oyuncu yetiştirmek için büyük emek sarfettiklerini, bunun karşılığını almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyit Mehmet Özkan Mert Aydın Altınordu Ali Emre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title