Haberler

Alt Geçitte Mahsur Kalan Sürücüler, Araçlarını Kurtarmak İçin Soyunup Suya Girdi

Güncelleme:

İstanbul'u etkisi altına alan yağışta Bakırköy'deki bir alt geçitte oluşan su birikintisinde araçlar mahsur kaldı. Vatandaşlar araçlarını kurtarmak için yarı çıplak suya dalarken bazı sürücüler de araçlarının üstüne çıkıp kurtarılmayı bekledi.

Meteoroloji ve AKOM'dan yapılan uyarıların ardından İstanbul'u etkisi altına alan yoğun yağış nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Bakırköy- Bahçelievler Bağlantı Yolu Alt geçitte oluşan su birikintisinde araçlar mahsur kaldı. Sürücüler yarı çıplak bir şekilde araçlarını kurtarmaya çalışırken bazı sürücüler ise otomobillerinin üzerine çıkıp oturarak kurtarılmayı bekledi. Yaklaşık 1 saat mahsur kalan vatandaşlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Alt Geçitte Mahsur Kalan Sürücüler, Araçlarını Kurtarmak İçin Soyunup Suya Girdiler

İKİ VATANDAŞ YARI ÇIPLAK SUYA GİRİP YARDIM ETTİ

Su birikintisinin olduğu yere gelen itfaiye ekipleri ilk olarak otomobilin üzerinde bulunan vatandaşları, ardından da otomobili kurtardı. Halat yardımıyla otomobili çekerek sudan çıkartan itfaiye ekipleri, daha sonra ise minibüsü çıkarmaya çalıştı. Çalışmalar sırasında iki tane vatandaş yarı çıplak bir şekilde suya girip, minibüsü sudan kurtarmak için uzun süre uğraştı. Vatandaşlardan biri elinde kazma ile minibüsün ön kısmında bulunan rögar kapağını açmak için baya bir uğraştı.

Alt Geçitte Mahsur Kalan Sürücüler, Araçlarını Kurtarmak İçin Soyunup Suya Girdi

ARACIN ÜZERİNE OTURUP YARDIM BEKLEDİLER

Araç içerisinde dakikalarca kurtarılmayı bekleyen sürücüler, çareyi aracın üzerine çıkarak beklemekte buldu. Su birikintisi nedeniyle otomobilin kapısını açamayan sürücü ve arkadaşı, camı yumruklayarak kırmaya çalıştı. Başarılı olamayan vatandaşlar, daha sonra ise otomobilin sanroofunu zorlayıp açtı. Otomobilin üzerine çıkan vatandaşlar cep telefonun ışığını açarak kendilerini göstermeye çalıştı. Aracın üzerinde oturmaya başlayan sürücü ve arkadaşı ilk önce kurtarıcıyı aradı, ardından itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

Alt Geçitte Mahsur Kalan Sürücüler, Araçlarını Kurtarmak İçin Soyunup Suya Girdi

MAHSUR KALANLAR 1 SAAT SONRA KURTARILDI

Otomobiliyle mahsur kaldıktan sonra, aracın üzerine çıkan şahıslar ve suya saplanan minibüs yaklaşık 1 saat sonra ekiplerin yoğun çalışmasıyla kurtarıldı. Çekici yardımıyla kurtarılan araçlar otoparka çekilirken, itfaiye ekipleri ise alt geçitte biriken suyun boşaltılması için taliye çalışmalarını sürdürdü.

Alt Geçitte Mahsur Kalan Sürücüler, Araçlarını Kurtarmak İçin Soyunup Suya Girdiler

Alt Geçitte Mahsur Kalan Sürücüler, Araçlarını Kurtarmak İçin Soyunup Suya Girdiler

Alt Geçitte Mahsur Kalan Sürücüler, Araçlarını Kurtarmak İçin Soyunup Suya Girdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Bakırköy İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (13)

ROMANS:

İZMİRDE OLSAYDI NELER SÖYLEMEZLERDİ. AKP YAPARSA BU HALE GELİR

5
5
yanıtYanıtla
46:

Akparti yaparsa deniz alti kopru su yapiyo denize gidemiyen girsin diye insanlara gecmis olsun dikat edin baliklari ezmeyin

6
1
yanıtYanıtla
9:

şehirleri yapmadan önce alt yapısını yapıyor avrupalılar siz nasıl avrupalısınız hem bu ülkeyi biz kurduk diyorsunuz insan önce alt yapıyı yapardı sonra evi burasıda chpli belediye sonuç aynı. biz millet olarak kafayı degiştirmemiz lazım belim kadar su gideri kanalizasyon gideri olmuş nereye akıyor biliyormusun çaya kokuyor hadi boş ver aynı kafa

yanıt1
yanıt1
Adınızı Yazın:

desenenize istanbula bu gidişle daha çok köprü yapılır

4
0
yanıtYanıtla
ali:

kro

1
2
yanıtYanıtla
46:

Asvaltlari kopruleri yuzen istanbul

1
2
yanıtYanıtla
kader:

bakırkoy akp değil chpnin nedense hep oralara vuruyor

1
1
yanıtYanıtla
KAMSSEE:

YAV ALLAH AŞKINA BUNU DA MI SİYASETE BAĞLADINIZ YUH ARTIK SİZE BE SİZİN ZİHNİYETİNİZE YAZIKLAR OLSUN

yanıt0
yanıt2
kamssee:

aaa gerçekten miiiii bu açıklamayı yaptığınız için size minnettarım. . ! bu ayda böyle bi yağışta normal ne kadr önlem alınırsa alınsın. . . .

yanıt1
yanıt1
Beyoğlu:

İpini koparan İstanbula öç ederse işte İstanbulda herşeyi dışarı kusar böyle.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title