Haberler

Ali Dürüst, Galatasaray Başkanlığına Yeşil Işık Yaktı

Güncelleme:

TFF Başkan Vekili Ali Dürüst, "Zamanı geldiğinde Galatasaray'a başkanlık seviyesinde hizmet verebilirim." dedi.

TFF Başkan Vekili Ali Dürüst, TRT Spor canlı yayınına katıldı ve soruları yanıtladı.

'Başkanlıktan kaçtığı' yönünde yapılan eleştirilere cevap veren yönetici, "96 senesinden başlayan bir süreç, devamlı içinde oldum. Benim için başkanlık ve yöneticilik bir araç, amaç Galatasary'a hizmet etmek. Koltuktan bir şey almak değil, bir şey verebilir miyiz diye gördük. Yaptığım hizmetlerden mutluyum. Kaçmak en son kullanılacak kelime. 96'dan beri buradayım, 10 senesi Galatasaray'da geçmiş. Hizmet edebileceğimiz, heyecanı duyabileceğimiz, başkanlık seviyesinde bir zaman olduğu vakit tabii ki değerlendirilir." ifadelerini kullandı.

Abdurrahim Albayrak ile ilgili görüşleri sorulan Dürüst, "Abdurrahim Albayrak iyi bir yönetici. Bu yalnızca futbolla ilgili de değil. Zaten herkesle iyi anlaşır. Önemli tecrübeleri var. Kulübü yönetirseniz, futbol takımını yönetirsiniz. Orada idman seyretmemiz, oyuncularla birlikte olmamız yeterli değil. Basının bir adım önündeyseniz, ki olmak çok zor." dedi.

"KURULLARIN HEPSİ BAĞIMSIZ"

Verilen cezalara gösterilen tepkiler iletilen idareci, "Kurulların hepsi bağımsız, dışarıdan yanlış bir algı var. Kurullar atanıyor ve sonra bizimm istifalarını isteme hakkımız bile yok. Genelde federasyona böyle bir eleştiri geliyor. Disipline profesyonel müfettişler sevk ediyorlar." diye konuştu.

Hakem performansına değinen Ali Dürüst, "Hakemlerin hepsi adil olmak, hata yapmamak için uğraşır. VAR da gelirse hata olacak. Bu söylemler futbola zarar veriyor. Güzel bir rekabet var, tribünler dolu. İnşallah bunun keyifli taraflarına bakalım." mesajını paylaştı

"FATİH TERİM KONUSU YARGIYA İNTİKAL ETTİ"

Terim'in TFF ile arasındaki davaya değinen Ali Dürüst, "Fatih Hoca her zaman heyecanlıdır. Fatih Terim gereği neyse öyle davranır, profesyonel biridir. Benim görüşüm bellidir. Yargıya intikal etmiş bir olaydır bununla ilgili konuşmam doğru olmaz." dedi.

Kulüplerin mali yapılarına dikkat etmesi gerektiğini vurgulayan Ali Dürüst, "Bugün kulüplerin UEFA ile olan süreci Türkiye'de lisans alırken de gündeme gelecek. Kulüplerin gelir-gider dengesine dikkat etmesi lazım. Belki de futbol yasasıyla birlikte borçların yapılandırılması gündeme gelebilir." diye konuştu.

"YABANCI KARARINI ALACAĞIZ"

EURO 2024 adaylığı için konuşan TFF yöneticisi, "Türkiye'nin bunu hak ettiğini düşünüyorum. Türkiye'nin büyüklüğü, güvenilirliği ve futbol ülkesi olması bu şampiyonayı burada yapmayı bize nasip edecek. Dosyamız bitmek üzere Nisan ayında dosyamızı teslim edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yabancı sınırındaki değişikliğe değinen Ali Dürüst, "Kulüpleri mağdur etmeden, hep beraber oturup en uygun çözümü bulacağız. 2019'dan sonraki uygulamaya hep berabere karar vereceğiz. 3 sene evvel, faydalı olarak böyle tespit edildi. Başka tedbirler almak gerekiyorsa, alacağız" bilgisini paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Ali Dürüst Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

KASTAMONULU:

GALATASARAYA YAPTIĞIN EN İYİ HİZMET, DEMİRÖRENLE BİRLİKTE ROMANYAYA GİDİP LUCEYİ GALATASARAYA GELMEKTEN VAZGEÇİRMEK OLMUŞTUR. AMA BU SEFERDE TÜRKİYEYE KAZIK ATTIN BUDA İŞİN BAŞKA BİR YÖNÜ:))) SAHİ ARDANIN UÇAKTA KÜFÜR ETTİĞİ TFF YÖNETİCİLERİNİN İÇİNDE SENDE VARMIYDIN ? NASIL AFFETTİNİZ O ADAMI ? TERİMİN YAPTIĞI DAHAMI AĞIR SUÇTU? LUCE İSPANYAYA ARDANIN AYAĞINA KADAR GİTTİ O MASRAFLARDA TFF DENMİ ÇIKTI?

4
0
yanıtYanıtla
KASTAMONULU:

FEDERASYONDA GALATASARAIN HAKKINI KORUMAKTAN ACİZSİN. SUDAN BAHANELERLE DEPLESMAN MAÇLARIDA DAHİL HER MAÇ TAKIMA PARA CEZASI YAZILIYOR. DEPLESMANDA MERDİVEN BOŞLUĞU CEZASI ALAN GALATASARAYDAN BAŞKA TAKIM VAR MI? FATİH HOCANIN TAZMİNAT KONUSUNDA NEDEN TERİMİN YANINDA OLMADIN? ELİN YABANCISINA TIKIR TIKIR TAZMİNATLARI ÖDÜYORSUNUZ. TERİMİ MİLLETLE KARŞI KARŞIYA GETİRMEK İÇİNMİ MAHKEMEYE GİTTİNİZ? HANİ LOCESKU 4 MA İÇİN GELMİŞTİ ? NEDEN SESİN ÇIKMIYOR ? HANİ MİLLİ TAKIM YENİDEN YAPILANACAKTI

4
0
yanıtYanıtla
Muhsin SAFRAN:

Terimin Milliyetçi duygusundan istifade edip 3. 5 milyon AVRO yu kurtarmak için bu yolu seçtiler. Göreceksiniz Luceskuyu kovmak zorunda kaldıkları gün Lucenin tazminatını peşin ödeyecekler. Sıkıysa ödemesinler. FİFA ANINDA ENSELERİNE YAPIŞIR.

yanıt2
yanıt0
FENERLI-1:

TUM MIKROPLAR YAVAS-YAVAS TOPLANIYOR BIR SEN VE ULUSOY KALMIS

2
2
yanıtYanıtla
accounting:

ya bi git işine bu zamana kadar nerdeydiniz şimdimi GALATASARAY''a hizmet veresiniz geldi gidin başka kapıya artık bu takımın yakasından düşün kanını emdiğiniz yeter !!!

1
0
yanıtYanıtla
Fatih:

Aman beyim geregi yok rahatını bozma yıldırımla kal orada hizmet et lazım değil ha bu arada gs zor gününde sana yöneticilik ile ilgili sorulara dinleceğim düşünmüyorum deyip federasyon yöneticisi olduğunu unutmamızı beklemesen iyi olur kısaca gelme otur oturduğun yerde beyim

1
0
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI:

BU KADAR SAKIN Bir Kisilikle 1. BASKANLIK Güc, , , Digerleri Olur. oda belki.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title