Haberler

Aksu Karaöz Çepeli Barajı'nda Su Tutulmaya Başlandı

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Antalya'da inşa edilen Aksu Karaöz Çepeli Barajı ve sulaması tamamlandı.

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Antalya'da inşa edilen Aksu Karaöz Çepeli Barajı ve sulaması tamamlandı.

DSİ Antalya Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Akdeniz Gelişim Projesi (AKDENİZGEP) içinde yer alan Aksu Karaöz Çepeli Barajı ve sulaması tamamlanarak su tutulmaya başlandı.

Kil çekirdekli kaya dolgu tipinde inşa edilen ve temelden 39,9 metre yüksekliğe sahip olan barajda, 3 milyon 160 bin metreküp su depolanabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Antalya'ya yeni bir tesis daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Ülkemizin özellikle sebze ve meyve ihtiyacını karşılayan Antalya'da modern bir tesisi daha tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. 8 milyon 841 bin liraya mal ettiğimiz baraj ve sulama projesi ile milli ekonomiye yılda 9 milyon 312 bin lira katkı sağlayacağız. Aksu Karaöz Barajı ve sulaması Antalyamıza hayırlı olsun."

Kaynak: AA / Ekonomi

Akdeniz Antalya Karaöz Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title