Haberler

Akçakoca Nüfusunun 6 Katı Misafir Ağırladı - Düzce

"Batı Karadeniz'in incisi" olarak bilinen Düzce'nin Akçakoca ilçesi, yaz mevsiminde nüfusunun 6 katı misafir ağırladı.

" Batı Karadeniz'in incisi" olarak bilinen Düzce'nin Akçakoca ilçesi, yaz mevsiminde nüfusunun 6 katı misafir ağırladı.

İstanbul ve Ankara'ya yakınlığı, 3 mavi bayraklı plajı, şelale ve 35 kilometrelik sahil şeridiyle 25 bin nüfuslu Akçakoca, yaz mevsimi boyunca 150 bin yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yaptı.

Akçakoca Turizm Derneği Başkanı Oğuzhan Yemenici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, güzel bir yaz mevsimi geçirdiklerini söyledi.

Mevsim boyunca gerekli tedbirlerin alındığını dile getiren Yemenici, "Gerekli tüm müdahaleler yapılarak bu mevsim boğulma olayı yaşanmadı. En güzeli bizim için bu oldu. Beklentilerimize yakın rakamlarla yaz mevsimini yaşadık. Eylül, Ekim ve Kasım aylarını da güzel geçireceğimizi tahmin ediyorum. Onunla alakalı çalışmalar yapıyoruz. Gerekli firmalarla görüşmelerimizi yapıyoruz." diye konuştu.

"Artık deniz mevsimi kapandı"

Yemenici, mevsim boyunca emek veren herkese teşekkür ederek, "Artık deniz mevsimi kapandı diyebiliriz. Bundan sonra ilçemizde balık mevsimi açıldı. Misafirlerimizi balık yemeğe davet ediyorum. Bu mevsim insan hareketliliği noktasında yeterli seviyeye ulaştık ancak harcama noktasında yeterli seviyelere ulaştığımızı sanmıyorum." ifadelerini kullandı.

Yemenici, kış mevsiminde gerekli firmalarla temas halinde olduklarını belirterek, kış aylarında da hareketli bir mevsim geçirmeyi umut ettiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Batı Karadeniz Akçakoca Ankara Düzce Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title