Haberler

Ak Partili Sürekli Gençlere Referandumu Anlattı

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, referandum çalışmaları kapsamında Aliağa’daki gençlerle bir araya geldi.

Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, referandum çalışmaları kapsamında Aliağa'daki gençlerle bir araya geldi.

Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Aliağa Gençlik Platformu ve Ak Parti Aliağa Gençlik Kollarının Atatürk Kültür Merkezinde düzenlediği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile alakalı panele katıldı. Burada konuşma yapan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, sürekli istikrar için yeni sistemin öneminine vurgu yaparak, yeni anayasanın ülke için bir fırsat olduğunu anlattı. Sürekli, "Türkiye'de yıllardır vesayet sistemi hakimdir. Her tarafa vesayet hakim olmuştur. Milli irade ikinci plandaydı. Biz AK Parti hükümetleri dönemlerinde milli iradeyi ön plana aldık. Bunun için çetin bir mücadele verdik. Şimdi bize soruyorlar, size de soruyorlar; bu soru ile karşı karşıya gelmemiz çok doğaldır. Neydi bu? '15 yıldır iktidarsınız, ne istediğinizi yapmadınız, her şeyi yapabilirdiniz, neden yapmadınız?' diye soruyorlar. Bilmezler ki, elimizden tutan değil, çelme takan, sırtımızdan iten, her türlü zorlukla engellerle karşılaştık. O yıllarda çıkardığımız kanunlar veto ediliyor, bir yandan vetodan kurtulan kanunlar Anayasa tarafından iptal ediliyor. Diğer yandan en büyük projelerimiz Danıştay karaları ile iptal ediliyor. Yargıtay Başbakanımıza açılan bütün manevi tazminat davalarını kabul ediyor. Yani ilk derece mahkemelerinde kabul edilen davaları orada da onaylanıyor. Başbakanımıza hakaret cezasız kalkıyordu" dedi.

Sürekli şöyle devam etti:

"Türkiye'de gücü azaldığı için dışarıdan güç alarak devşirerek, üst akılla birlikte gezi olaylarına başlattılar. Bunu bertaraf ettik, onun arkasından 17-25 Aralık onunda bertaraf ettik ve sonrasında 15 Temmuz da hain alçak FETÖ örgütün kalkışması, işte onuda milletimizin sayesinde bertaraf ettik. 15 yıldır neler çekmişiz gördünüz. Bu sıkıntıları Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan ile Başbakanımız Binali Yıldırım ile ve milletimizle birlikte atlattık. Her zaman Recep Tayyip Erdoğan'lar olmaz. Binali Yıldırım'lar olmaz. Biz sistemi işler vaziyette kurmalıyız. Milli irade hakim kılınmalı, istikrar ve güven hissedilmeli. İşte bunun için Cumhurbaşkanlık Hükümet Sistemini milletin huzuruna getirdik. Söz de, karar da milletindir. Haftaya da millet kararını verecektir." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kerem Ali Sürekli AK Parti Aliağa İzmir Politika Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title