Haberler

AK Parti Trabzon Milletvekili Balta'nın Ziyaretleri

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili ve birinci sıra adayı Muhammet Balta, Araklı ilçesindeki esnaf ve vatandaşı ziyaret etti.

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili ve birinci sıra adayı Muhammet Balta, Araklı ilçesindeki esnaf ve vatandaşı ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşın sorun ve isteklerini dinleyen Milletvekili Balta, 24 Haziran'da yapılacak seçimin, son 16 yılın en önemli seçimi olduğunu söyledi.

Balta, 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Seçimlerin birinde Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz, diğerinde meclisi. Biz diyoruz ki güçlü hükümet, güçlü meclis, güçlü Türkiye. Biz, büyümeye devam diyoruz. Yaparsa yine AK Parti yapar diyoruz. Vakit Türkiye vakti diyoruz. Bolluk ve bereket için vakit Türkiye vakti diyoruz. Türkiye 16 yıldır ilmik ilmik işledi, yatırım altyapısını güçlendirdi, ticareti hızlandıracak ulaşım altyapısını tamamladı. Tarımda, sanayide hızına hız katacak hazırlıklarını yaptı. Şimdi yapılanların sonucunun alınacağı bir döneme geldik. O nedenle bu seçim son derece önemlidir."

AK Parti'nin 2002'den beri her seçimden zaferle çıktığını vurgulayan Balta, "Milletin desteği ile Türkiye'nin geleceği için çıktığımız yolda kararlıkla ilerliyoruz. Milletimizle çıktığımız ülkemize hizmet yolculuğumuzu, inşallah en güzel şekilde devam ettireceğiz." dedi.

"16 yıl boyunca ülkemize birbirinden güzel hizmetleri kazandırdık"

Balta, AK Parti'nin insan merkezli ve hizmet odaklı bir parti olduğunu da belirterek, "2002 yılında liderimiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 16 yıl boyunca ülkemize birbirinden güzel hizmetleri kazandırdık. Ülkemiz kazandı, milletimiz kazandı." diye konuştu.

Araklı'da ve tüm ilçelerde de devrim niteliğinde projelerin hayata geçtiğini aktaran Balta, şunları kaydetti:

"Bunlar kolay kolay yapılmadı. Çünkü biz bunları yaparken 16 yıl boyunca birçok zorluk, engellerle karşılaştık. Partimizi kapatmaya kalktılar, yargı darbesi yapmaya kalktılar, gezi olaylarını başlattılar, 15 Temmuz'da hain darbe girişiminde bulundular. Ne oldu başaramadılar, başaramayacaklar. Çünkü AK Parti'nin ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında millet var, sizler varsınız. Araklılı hemşehrilerim var. Onun için başaramadılar, başaramayacaklar. Araklı her zaman ki gibi en güzel kararı verecek. Buna inancımız tamdır."

İlçedeki kamu kurum ve kuruluşlarını da ziyaret eden Balta, Bayram Halil Devlet Hastanesine giderek hasta ve yakınlarına da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Milletvekili Balta'ya ziyaretlerde Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, AK Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title