Haberler

AK Parti'nin Kızılcahamam Kampından Notlar

AK Parti'nin Kızılcahamam Kampı İlginç Görüntülere Sahne Oldu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Otelin Kral Dairesine Yerleşti. Başbakan Erdoğan, Milletvekilleriyle Toplantı Yaparken, Eşi Emine Erdoğan da Vekil Eşleriyle Bir Araya Geldi.

AK Parti'nin Kızılcahamam kampı ilginç görüntülere sahne oldu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, otelin kral dairesine yerleşti. Başbakan Erdoğan, milletvekilleriyle toplantı yaparken, eşi Emine Erdoğan da vekil eşleriyle bir araya geldi.

AK Parti'nin geleneksel hale getirdiği 11. İstişare ve Danışma Toplantısı Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri'nde başladı. Kamptan ilginç notlar şöyle:

- Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, kampa katılmak üzere dün akşam saat 19.45'te otele giriş yaptı. Erdoğan çifti, otelin kral dairesine yerleşti.

- Dün akşam saatlerinden itibaren otele giriş yapan milletvekilleri, güne yürüyüş yaparak başladı. Aralarında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya, İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar'ın da bulunduğu bazı milletvekilleri sabah saatlerinde otel çevresinde yürüyüş yaparak, yorgunluk attı.

- Kampa milletvekilleri, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri ve parti kurucuları katıldı. Milletvekilleri ve parti kurucuları, kampa eşleri ve çocuklarıyla birlikte geldi.

- Milletvekilleri Başbakan Erdoğan başkanlığında toplantı yaparken, eşler de Emine Erdoğan ile bir araya geldi.

- Bazı milletvekilleri toplantı sürerken otel aktivitelerinden yararlanarak stres atmayı tercih etti.

- AK Parti, kamp nedeniyle milletvekillerine Kütahya porselenden fincan takımı ve havlu hediye etti. Hediyeler, vekillerin odalarına bırakıldı.

- Kampın yapıldığı otele büyük Türk bayrağı, Atatürk posteri ve Başbakan Erdoğan'ın portresi asıldı.

- Otel çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alınırken, Başbakanlık koruma ekibine dahil edilen 'Dark' ve 'Mızrak' isimli iki bomba uzmanı köpek, eğitmenleriyle birlikte otelin etrafında ve içerisinde bomba araması yaptı. Gölbaşı Köpek Eğitim Merkezi'nde narkotik ve bomba eğitiminden geçirilen Alman kurdu Dark ile Belçika Malinois'i Mızrak, kamp öncesinde otelin çevresini didik didik aradı. Bomba uzmanı köpekler, otele giriş yapan arabaları da aramadan geçirdi.

- Başbakan Erdoğan'ın basın toplantısını izlemek üzere otele gelen basın mensupları da sıkı bir kontrolden geçirildi. Dark ve Mızrak adlı bomba uzmanı köpekler, basın mensuplarının kamera ve fotoğraf makinalarını didik didik aradı.

- Başbakan Erdoğan, Kızılcahamam'da 'Zümrenin değil cümlenin Başbakanı', 'Gönüllerin Sultanı hoşgeldin', 'Köyümüzü çamurdan kurtardın, yaşa Tayyip varol Tayyip' pankartlarıyla karşılandı.

- 22 Temmuz seçimlerine katılmayan ve kabine dışı kalan eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener de 'MKYK' üyesi sıfatıyla kampa katıldı.

- Erdoğan, bugünkü açılış konuşması öncesinde otelin yeni yapılan 'Topkapı Toplantı Salonu'nun açılış kurdelesini kesti

- Daha önceki kamplara spor kıyafetlerle katılmayı tercih eden Erdoğan, bu kez takım elbise giyerek kameraların karşısına çıktı."

(DA-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title