Haberler

AK Parti Kırşehir Milletvekili Arslan'dan KESOB'a Veda Ziyareti

AK Parti Kırşehir Milletvekili olarak tekrar aday gösterilmeyen Mikail Arslan, Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

İki dönem AK Parti Kırşehir Milletvekili olarak Kırşehir'i Mecliste temsil eden ve tekrar aday gösterilmeyen Mikail Arslan, Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Oda Başkanları Mustafa Elvan, Murat Tunçbilek, Davut Kaya, İsmail Polat, Oğuz Maraş, Mehmet Karakaş, Mustafa Çakır, Abdurrahman Şahinoğlu, Mehmet Ertem ve Deniz Balcı'nın da hazır bulunduğu ziyarette, Milletvekili Mikail Arslan, bugüne kadar Kırşehir'e yapılan yatırımlar ile ilgili bilgiler verdi.

Aday gösterilmemesinin, takip edeceği işleri yarım bırakacağı anlamı taşımayacağını ifade eden Mikail Arslan "Görevime büyük bir özveri ile devam ediyorum. Kırşehir'e yapılması planlanan yatırımları büyük bir titizlikle takip ediyorum. Bugüne kadar Kırşehir'in adını duyurmak adına nasıl hizmet vermişsem milletvekilliğimden sonra da Kırşehir için çalışacağım. Ofisimde Kırşehir'e yapılması planlanan birçok projenin çalışması, bilgi ve dokümanlar mevcut. Benden istenilmesi halinde bu bilgileri severek paylaşırım" dedi.

Milletvekilliği görevini yürüttüğü iki dönem içinde Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk'ü ve Oda Başkanlarını yakından tanıma fırsatı bulduğunu dile getiren Mikail Arslan "Kırşehir için yürütmüş olduğumuz çalışmalar sırasında istemeden de olsa birbirimizi kırmış isek benden yana haklarım helal olsun, sizler de hakkınız var ise helal ediniz" diyerek Oda Başkanları ile helalleşti.

Milletvekili Mikail Arslan'ın Kırşehir'e önemli hizmetler kazandırdığını belirten Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk de, "Ahilik Kutlamalarının yanı sıra, Ahi Evran Üniversitesi'nin, Polis Meslek Yüksek Okulu'nun, Adliye Sarayı'nın, Sarıyahşi Köprüsü'nün ve daha birçok yatırımın Kırşehir'e kazandırılması noktasında önemli katkıları olan Milletvekilimiz sayın Mikail Arslan'ın Kırşehir için yürüttüğü çalışmalarını unutmayacağız. Kendisi çok başarılı idi, bizler de haklarımızı helal ediyoruz" diye konuştu.

Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk, Mikail Arslan'ın ziyareti anısına bir plaket ve Kırşehir kilimi takdim etti.

- KIRŞEHİR

Kaynak: AA / Politika

Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title